Η καλύτερη μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό στο λεπτό

Και πώς να κάνεις σωστά την «ιεροτελεστία».
Ποτέ ξανά: Τα 6 λάθη που σου στερούν τη λάμψη από το δέρμα σου

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Κεφάλαιο skincare. Έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας σε καθημερινή βάση.

Το πιο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε σωστά και να καταναλώνουμε έως και 2 λίτρα νερό τη μέρα. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η συνέπεια στη φροντίδα της επιδερμίδας μας, δηλαδή να επιμένουμε σε καθημερινή βάση και να μην επαναπαυόμαστε.

Σου έχω μιλήσει για τη δική μου περιποίηση προσώπου, άρα ξέρεις ποια είναι τα βήματα που πρέπει και εσύ να ακολουθήσεις. Ακόμας ένα σύμμαχος στη περιποίηση του προσώπου είναι οι μάσκες. Στο εμπόριο θα βρεις αρκετές. Μερικές από αυτές έχουν φτιαχτεί για να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου, ενώ άλλες κάνουν απολέπιση και βαθύ καθαρισμό.

Η δική μου αγαπημένη είναι η Power Mud της εταιρίας Glam Glow γιατί καταφέρνει να συνδυάσει τον άργιλο (που συσφίγγει την επιδερμίδα) με έλαια (για θρέψη και ενυδάτωση).

Τι να κάνεις

Μία φορά την εβδομάδα καθάρισε το πρόσωπό σου και εφάρμοσε αρκετή ποσότητα. Μέτρα 10 λεπτά και άφησε να τρέξει άφθονο νερό στην επιδερμίδα σου ώστε ο άργιλος να μετατραπεί σε λάδι ενυδάτωσης – Pure magic!

Το αποτέλεσμα ; Δέρμα φρέσκο, καθαρό, γεμάτο υγεία.

Power Mud – Double action mask 35,35 €