La Casa de Papel νέος κύκλος: Το spoiler του Professor φέρνει τα πάνω – κάτω

Bella Ciao season 3 λοιπόν.
La Casa de Papel: Το spoiler του νέου κύκλου που (δεν) θέλεις να ξέρεις

Της Μάρως Καρούση

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε με το ότι το La Casa de Papel είναι σαν να λέμε, το talk of the town, το the big thing της περσινής σεζόν, με το Netflix να «τρίβει» τα χέρια του για την αγορά του ισπανικού αυτού τηλεοπτικού προϊόντος.

Η ιστορία γνωστή, το φινάλε του δεύτερου κύκλου αποκαρδιωτικό, με τον Berlin να πέφτει κάτω νεκρός και τα σενάρια όλα είναι πιθανά.

Όμως, η ανακοίνωση του τρίτου κύκλου δεν άργησε να έρθει με τους fans της σειράς, δηλαδή οριακά όλον τον κόσμο, να ξεκινούν τις θεωρίες συνωμοσίας για τον ενδεχόμενο σκηνοθετημένο θάνατο του Berlin και άλλα τέτοια Βlack mirror style.

Ναι, το La Casa de Papel δεν είναι μια sci-fi σειρά, αν και θα μπορούσε με την τόσο πια τύχη που είχαν οι αγαπημένοι μας ληστές, αλλά όχι όχι δεν είναι. Είναι μια ρεαλιστική σειρά όπου όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο κάτω με σφαίρες σε όλο του το κορμί, είναι 100% νεκρός.

Επειδή όμως όλοι εμείς που εθιστήκαμε στο La Casa de Papel, είχαμε τον Berlin ως σημείο κατατεθέν της σειράς και θα πιαστούμε από κάθε ψιχουλάκι που θα μας πετάξουν οι συντελεστές για να ξαναξεκινήσουμε τα σενάρια, το ψιχουλάκι ήρθε από την Φλωρεντία.

Το cast λοιπόν βρέθηκε στις γειτονιές της, για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν με τους fans να προκαλούν την απόλυτη κοσμοσυρροή για να δουν έστω και λίγο τους ηθοποιούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) στις

Εν τέλει ο Alvaro Morte μαζί με τον Pedro Alonso ή αλλιώς ο Professor και ο Berlin, σταμάτησαν για λίγο τα γυρίσματα και απευθύνθηκαν στο κοινό χαιρετώντας το και ευχαριστώντας το που είναι εκεί και στηρίζει τη σειρά τους τόσο πολύ,  με αυτό να παραληρεί και να χειροκροτεί ασταμάτητα.

O αγαπημένος μας καθηγητής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή τη στιγμή, αναρτώντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte) στις

Τι κρατάμε εμείς από αυτό; Οι φήμες τέλειωσαν, ο Berlin θα είναι στην τρίτη σεζόν, με το εξωπραγματικό σενάριο ότι δεν πέθανε ποτέ. Ναι καλά θα ήταν. Η αλήθεια είναι πως ό, τι είχαμε ακούσει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δηλαδή ένα μεγάλο μέρος της τρίτης σεζόν του La Casa de Papel θα εστιάσει στο ποια ήταν τελικά η σχέση του Professor με τον Berlin στο παρελθόν και τι τους δένει.

Γιατί άνθρωποι που ακουμπάνε έτσι το κεφάλι του άλλου και τραγουδάνε το Bella Ciao προκαλώντας μας  α ν α τ ρ ι χ ι λ α  απλοί γνωστοί δεν είναι!