Polka dots: Η επόμενη τάση της άνοιξης

Το Παρίσι μίλησε...
Το οικονομικό highlighter της Gigi Hadid που θα λατρέψεις

Της Μάρως Καρούση 

Όπως έχουμε ξαναπεί, μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά η μόδα σίγουρα όχι.

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά στους Οίκους μόδας και τους σχεδιαστές, οι οποίοι σιγά – σιγά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τι θα φορεθεί και τι όχι.

Εμείς παραμένοντας στα do’s, και επειδή όταν το Παρίσι μιλάει, οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε άλλη μια κορυφαία τάση που θα αποτελέσει must στοιχείο της ντουλάπας μας.

Εάν κάτι μας δίδαξε ο χειμώνας στυλιστικά, είναι πως τα print μπαίνουν στην πρωταγωνίστρια γραμμή. Έτσι λοιπόν θα κινηθεί και η άνοιξη με ένα πολύ συγκεκριμένο και ρομαντικό print να «παίζει» παντού και σε όλα τα χρώματα.

To πουά ή -ας το θέσουμε και λίγο fashionable- το polka dots έχει πολύ ηχηρή παρουσία στις πασαρέλες με όλα τα διεθνή περιοδικά μόδας να το αποθεώνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Wu (@jasonwu) στις

Σίγουρα αποτελεί μια τάση που έχουμε ξαναδεί αλλά γνωρίζουμε καλά πως η μόδα γυρίζει.

Το πουά μεσουράνησε από τα ’40s μέχρι τα ’60s και στη κοινή γνώμη με μια πρώτη ανάγνωση, είναι συνώνυμο του πιο girly και ρομαντικού στυλ. Όχι πάντα όμως!

Σίγουρα εάν αγαπάς τα φορέματα σε γραμμή άλφα και είσαι μια γενικότερα πριγκιπικής φιλοσοφίας στο ντύσιμο, το polka dots θα απογειώσει το look και την διάθεση σου κατ’ επέκταση.

Όμως, το πουά δεν συνεπάγεται απαραίτητα το στυλ της γλυκιάς και αθώας κοπέλας και πάμε να το αποδείξουμε γιατί μια εικόνα ίσον παραπάνω από χίλιες λέξεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viama Online Boutique (@viama_boutique) στις

Από μέσα απλό μαύρο ασύμμετρο φόρεμα. Από πάνω όμως, πάρτι. Τούλινο extra φόρεμα με πολύ διακριτικό πουά και είσαι πιο s e x y από ποτέ για την βραδινή σου έξοδο ή δεν είσαι;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GANNI (@ganni) στις

Mάυρο ψηλόμεσο σατέν παντελόνι με λευκό πουά και από πάνω μπορείς να του «χτίσεις» ό, τι θέλεις.

Από ένα εξαιρετικά in fashion leopard πουκαμισάκι για να έχεις 2/2 στις τάσεις, ή για πιο s e x y look ακόμα μια φορά crop top και είσαι έτοιμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johanna Ortiz (@johannaortizofficial) στις

Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να μην υποστηρίξουμε και ένα από τα βασικότερα στοιχεία του polka dots, μία ροζ, τούλινη φούστα με μαύρο πουά, δημιουργεί ένα πανέμορφο και ονειρικό outfit.