«Ναι» στο natural glam μακιγιάζ: Το κάνουμε μαζί βήμα – βήμα

Πάντα υπέροχο, πάντα στη μόδα.
«Ναι» στο natural glam μακιγιάζ: Το κάνουμε μαζί βήμα - βήμα

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ξέρω πόσο πολύ αγαπάς το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι πως εάν είσαι λάτρης αυτού του σπορ θα ξέρεις από τεχνικές και τάσεις και θα σου αρέσει να τα δοκιμάζεις όλα επάνω σου.

Μπορώ να αποκαλύψω πως ψάχνοντας στο Instagram για λογαριασμούς με εντυπωσιακά μακιγιάζ έπεσα επάνω στην ortalelimeleh1.

Έχει πολύ ωραία και ιδιαίτερη προσέγγιση στα μακιγιάζ και σωστές τεχνικές. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση της είδα ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ που απαιτεί ελάχιστο χρόνο και λίγα προϊόντα να για δημιουργηθεί.

Σαν βάση χρειάζεσαι το foundation της επιλογής σου και μέσα θα αναμίξεις μερικά drops από το αγαπημένο σου highlighter σε υγρή μορφή. Ολοκλήρωσε τη βάση σου με ένα bronzer σε πορτοκαλί απόχρωση για πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη אורטל אלימלך פוניי (@ortalelimeleh1) στις

Στα μάτια απλά θα χρειαστείς μία σκιά σε ροδακινί – κόκκινη απόχρωση που θα την περάσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο καθώς και στη κάτω μεριά του ματιού σου με πολύ blending.

Ολοκλήρωσε με αρκετή mascara.

Στα χείλη απλά βάλε ένα φυσικό ροζ gloss για να κάνεις να φαίνονται ζουμερά. Το ιδιαίτερο στοιχείο του μακιγιάζ αυτού είναι τα φρύδια που τα θέλει να είναι καλοχτενισμένα με ένα απλό gel φρυδιών.

Με αυτό το look θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με τον πιο απλό τρόπο!