Η Katy Perry είπε για τους πρώην αυτό που κάθε γυναίκα πρέπει να ακούσει

Και δεν παρέλειψε να μας δώσει την καλύτερη συμβουλή.
Η Katy Perry είπε για τους πρώην αυτό που κάθε γυναίκα πρέπει να ακούσει

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τον πρώην σύντροφό σου; Να βρεθείς για λίγο κοντά του έστω και μέσω τηλεφώνου;

Τα ευχάριστα είναι πως δεν είσαι η μοναδική. Είναι κοινώς αποδεκτό πως μετά από έναν χωρισμό, κάποιος από τους δύο συντρόφους νιώθει πιο έντονη την επιθυμία επικοινωνίας με τον άλλο, με τους ειδικούς να συμφωνούν πως σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται να παίρνουμε τον χρόνο μας και να κρατάμε μια απόσταση.

Η Katy Perry, μάλιστα, -γνωστή για τους επεισοδιακούς χωρισμούς της- είναι ακριβώς της ίδιας άποψης.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή Conversations with Delilah, άνοιξε το κεφάλαιο «πρώην» και έδωσε στο γυναικείο κοινό μια συμβουλή που καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε όλες!

Όπως αποκάλυψε, πολλές φορές έχει βρεθεί και η ίδια στη θέση να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στον πρώην της, έχει βρει όμως την τεχνική να το κάνει χωρίς όμως… να το κάνει. Μπερδευτήκατε;

Ιδού τι μας προτείνει η Katy:

«Είχα βρεθεί σε αυτή τη θέση παλιά και κατά κάποιο τρόπο αυτό είχε αναζωογονήσει τη σχέση μου. Υπάρχουν τόσες φορές που μπορείς ή θέλεις ή πρέπει να ανανεώσεις τη σχέση σου. Κάποιες φορές απλά χρειάζεσαι να γράψεις το μήνυμα και να μην το στείλεις ποτέ. Είναι μια άσκηση, μια καθαρτική άσκηση.

Μου αρέσει να γράφω το μήνυμα και μετά να κοιμάμαι, γιατί τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα εκείνες τις ώρες κι όταν το πρωί ξυπνάω, αισθάνομαι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έστειλα τελικά το μήνυμα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ένα είδος άσκησης που εξυπηρετεί στον αυτοέλεγχο».

Πόσο τυχαίο είναι το τραγούδι της Save As Draft μετά από όλα αυτά;

What's Next