Ζώδια και έρωτας: Η μοναδική κίνηση – κλειδί για να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον κάνουν να προσέξει εσένα και μόνο;
Βρες το χειρότερο: Τι μπορεί να πάει στραβά στο πρώτο ραντεβού

Της Σοφίας Ψύλλια 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα κάνουν ένας άνδρα να σε ερωτευτεί. Τα μάτια σου, το χαμόγελό σου, το χιούμορ σου, η αυτοπεποίθησή σου. Ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη για ποιο λόγο κάποιος… έπεσε στα δίχτυα σου. Ο κάθε άνθρωπος, βλέπεις, είναι διαφορετικός όπως και τα γούστα του.

Υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν την καρδούλα του κάθε ζωδίου να χτυπά πιο δυνατά, ότι γούστο και να έχει.

Μάθε λοιπόν με ποιο χαρακτηριστικό σου μπορείς να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιο του.

Κριός

Αν είσαι η χαρά της ζωής θα τραβήξεις τον Κριό πάνω σου σαν μαγνήτης. Το χαρούμενο παιδί του ζωδιακού κύκλου ψάχνει μια γυναίκα που έχει όρεξη για την ζωή. Μην σταματήσεις ποτέ να τον φλερτάρεις γιατί το παιχνίδι αυτό τον κρατάει ζωντανό. Αν είσαι οπλισμένη με ενέργεια και θετική διάθεση εσείς οι δυο θα κάνετε το τέλειο ζευγάρι.

Ταύρος

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αυτή την θεωρία ασπάζεται ο Ταύρος και το μόνο που ζητάει είναι μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι παρέα με ένα μπουκάλι κρασί και πολύ φαγητό. Επίσης, η συνέπεια έχει καθοριστικό ρόλο για αυτόν, αφού θέλει να σχεδιάζει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.  Μόνο έτσι δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Δίδυμος

Ευστροφία. Δεν το περίμενες; Ο Δίδυμος είναι ο γνωστός γυναικάς του ζωδιακού κύκλου. Όμως δεν είναι τόσο επιφανειακός όσο νομίζεις. Αυτό που πραγματικά ψάχνει σε μια γυναίκα είναι το να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Του αρέσουν οι επικοινωνιακές γυναίκες που μπορούν να σταθούν δίπλα του σε όλες τις περιπτώσεις. Η ετυμολογία και οι έξυπνες ατάκες είναι ο σίγουρος δρόμος για την καρδιά του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ψάχνει διαρκώς τον έρωτα και του αρέσουν οι γυναίκες που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους σε κάθε ευκαιρία. Θέλει να νιώθει ότι η σχέση του είναι βγαλμένη από ταινία.

Δείξε τον ρομαντισμό που έχεις μέσα σου και εξέφρασε τα συναισθήματα που νιώθεις με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Έτσι, θα καταφέρεις να σε βλέπει στα όνειρα του.

Λέων

Για να τραβήξεις την προσοχή ενός Λέοντα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμική προσωπικότητα. Μόλις καταλάβει ότι είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και σε διεκδικούν όλοι, θα σε δει ως τρόπαιο που πρέπει επειγόντως να κατακτήσει. Κοιτάει κάθε λεπτομέρεια, για αυτό φρόντισε να είσαι περιποιημένη και θα τον εντυπωσιάσεις σίγουρα.

Παρθένος

Ευπρεπή συμπεριφορά και εξυπνάδα είναι δυο χαρακτηριστικά που σκλαβώνουν τον Παρθένο. Δώσε χρόνο στην γνωριμία σας και προσπάθησε να εμβαθύνεις στα προβλήματα του.

Ο Παρθένος ερωτεύεται τον άνθρωπο που θα τον απαλλάξει από τις ανασφάλειες του και θα τον φροντίζει. Αυτό που χρειάζεται για να τον κατακτήσεις είναι υπομονή και προσπάθεια ψυχικής προσέγγισης.

Ζυγός

Συζήτηση, συζήτηση και πάλι συζήτηση. Ο Ζυγός ερωτεύεται πρώτα τον εσωτερικό κόσμο και το μυαλό σου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Μπορεί να μιλάει με τις ώρες αν ο άνθρωπος που είναι μαζί του το εκφράζει.

Αν καταλάβει ότι μαζί σου επικοινωνεί και μπορεί να πει ελεύθερα ότι έχει στο μυαλό του χωρίς να τον κρίνεις έχεις σίγουρα μια θέση στην καρδιά και το μυαλό του.

Ζώδια και έρωτας: Η μοναδική κίνηση - κλειδί για να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του

Σκορπιός

Άσε τη θηλυκότητά σου να κάνει τα μαγικά της. Θαυμάζει μια όμορφη και προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Του αρέσει να σε εξετάζει και να σου ρίχνει βλέμματα γεμάτα υποσχέσεις. Οι οποίες ,να είσαι σίγουρη, πως θα υλοποιηθούν πολύ γρήγορα.

Να είσαι μυστήρια και άλυτος γρίφος για αυτόν. Έτσι, θα του κινήσεις την περιέργεια για να σε μάθει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστό πως βαριέται σχετικά εύκολα σε μια σχέση. Πρέπει να νιώθει ότι η σχέση του καθημερινά ανανεώνεται και δεν υπάρχει ρουτίνα στη ζωή του. Τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες είναι απαραίτητα για αυτόν.

Αν θες να τον έχεις δίπλα σου κάνε την κάθε μέρα να είναι ξεχωριστή και απόφυγε τα ψέματα. Η ειλικρίνεια για αυτόν είναι το παν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει δίπλα του μια γυναίκα ρεαλίστρια και λογική. Καλώς ή κακώς η δουλειά του έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτόν. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή ώστε να αντέξεις και το επιβαρυμένο του πρόγραμμα του και την ψυχρότητα που δείχνει κάποιες στιγμές. Θέλει να έχει τα ηνία σε μια σχέση και του αρέσει η σύντροφός του να είναι διακριτική και να τον σέβεται.

Υδροχόος

Ο άνδρας Υδροχόος θέλει η σύντροφος του να είναι πρώτα φίλη του. Συνήθως πιο εύκολα δημιουργεί φιλίες παρά σχέσεις για αυτό θέλει μαζί της να νιώθει και τα δυο. Είναι αναγκαίο για αυτόν να εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα και να μην δέχεται κριτική για αυτές. Ερωτεύεται την γυναίκα που είναι ανεξάρτητη και δεν φοβάται να πει την άποψη της για τα πάντα.

Ιχθύς

Για να κερδίσεις την καρδιά του το μόνο που χρειάζεται είναι να ονειρεύεσαι μαζί του. Μην τον προσγειώσεις ποτέ από το ροζ συννεφάκι που πετάει.

Για αυτόν ο ρεαλισμός δεν υπάρχει σαν λέξη και θέλει στη σχέση του να επικρατεί η ευγένεια και ο ρομαντισμός. Φρόντισε τον με ευλάβεια και αντιμετώπισε τον με τρυφερότητα και αγάπη. Αν καταλάβει ότι έχετε τις ίδιες ευαισθησίες δεν θα σε αφήσει ποτέ, μα ποτέ.