Θέλεις να λάμπεις στην γιορτινή σου έξοδο; Αυτά είναι τα καλλυντικά σου

Και όχι οποιοδήποτε κόκκινο κραγιόν, έτσι;
Θέλεις να λάμπεις στην γιορτινή σου έξοδο; Αυτά είναι τα καλλυντικά σου

Της Μάρως Καρούση 

Αυτές τις μέρες όλα είναι πιο λαμπερά. Οι δρόμοι, οι βιτρίνες ο κόσμος…

Αυτήν ακριβώς την «οδό» λοιπόν πρέπει να ακολουθήσει και το μακιγιάζ σου, αφού είναι αυτή η περίοδος όπου η περλέ σκιά σου που φάνταζε υπερβολική, τώρα μοιάζει η τέλεια επιλογή. Και είναι!

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι εκείνες οι αγορές που πρέπει να κάνουμε για να απογειώσουμε το μακιγιάζ μας σε αυτές τις λίγο πιο ξεχωριστές νυχτερινές εξόδους μας.

Ruby Woo – MAC

Εντάξει, ας το παραδεχτούμε, δεν είναι κακό. Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τα Χριστούγεννα ως περίοδο και γιορτινό μακιγιάζ, το Ruby Woo της MAC, είναι η ιδανικότερη επιλογή για να τονίσουμε με τον πιο άρτιο τρόπο τα χείλη μας και να τους δώσουμε το κόκκινο το πιο ωραίο ρε παιδί μου.

Το κόκκινο που ακόμα και εκείνες οι γυναίκες που δεν ασχολούνται με το μακιγιάζ και τις τάσεις του, το γνωρίζουν και το έχουν αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ليليLily (@hosanna1992) στις

Highlighter – NYX

To highlighter έχει μπει τα τελευταία χρόνια στο μακιγιάζ μας αλλά το point είναι πως κατάφερε να μπει στην καρδιά μας.

Μας δίνει την λάμψη που αρχικά μας αξίζει και μας θέτει στην πρωταγωνίστρια γραμμή κάθε εξόδου μας. Μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε είναι τα glow liquid boosters της Nyx, που αποτελούν την επιτομή του glam, αφού ανήκουν στη σειρά της Nyx Professional Makeup.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NYX Professional Makeup MY (@nyxcosmetics_my) στις

Dazzle shadows – MAC

Επιστρέφουμε σε μία από, πως να το κάνουμε, κορυφαίες μάρκες που μπορούμε να επιλέξουμε για τα καλλυντικά μας, και στρεφόμαστε στο κομμάτι μάτια. Τι πιο εντυπωσιακό και μοναδικά σαγηνευτικό από τη glam όψη των ματιών;

Η MAC λοιπόν φρόντισε για αυτό με τη σειρά της Dazzle Shadows και τις υγρές σκιές της σε χρυσό και ασημί που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα.

Extra bonus της συγκεκριμένης σκιάς, είναι πως λόγω του ότι είναι υγρή και έχει δικό της πινελάκι, τοποθετείται πολύ εύκολα, χωρίς να σε παιδέψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josie (@diamondjosiek) στις

Monsieur Big – Lancôme

Και επειδή όπως είπαμε τα μάτια μας πρέπει να είναι σαγηνευτικά και να μαγνητίζουν, και καλές οι σκιές δεν λέω, αλλά η βασίλισσα του μακιγιάζ στα μάτια είναι μία. Η mascara!

Και ειδικότερα αν επιλέξεις την Monsieur Big της Lancôme, που θα δώσει στις βλεφαρίδες σου όγκο, χρώμα και θα τις κάνει και πιο πυκνές.

Τι άλλο θέλεις;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις