Το no-makeup makeup της Eiza González είναι σκέτη έμπνευση

Κάν' το σωστά και κάνε τους πάντες να αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνεις.
Το no-makeup makeup της Eiza González είναι σκέτη έμπνευση

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Θυμάσαι που σου είχαμε πει πως το natural make up είναι πλέον τάση.

Ακόμα μια star του εξωτερικού λοιπόν, αποφάσισε μέσω της Vogue να μας δείξει το δικό της no-makeup look. Ο λόγος για την 28χρονη Μεξικανικής καταγωγής ηθοποιό και τραγουδίστρια Eiza González.

Ξεκινάει λέγοντας μας πως το δέρμα μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο πρόσωπο γι’ αυτό και χρησιμοποιεί αρκετή ενυδατική με δείκτη προστασίας SPF. Στη συνέχεια περνάει στο concealer που το εφαρμόζει με τα δάχτυλα της ταμποναριστά ώστε να σβήσει «γλυκά» και φυσικά στο δέρμα.

Έπειτα, προχωρά στον σχηματισμό των φρυδιών τα οποία της αρέσουν φαρδιά και καλοσχηματισμένα και τα σχηματίζει με ένα μολύβι και τελειώνει με ένα gel φρυδιών για να τιθασεύσει τις τριχούλες. Σειρά τώρα έχουν οι βλεφαρίδες που της γυρίζει με ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες .

Έπειτα εφαρμόζει με τα δάχτυλα της το αγαπημένο της foundation από την Neutrogena και φιξάρει το αποτέλεσμα με μία διάφανη πούδρα στην Τ περιοχή.

Στη συνέχεια τοποθετεί ελάχιστο highlighter στα ζυγωματικά και στη μύτη. Εφαρμόζει αρκετή mascara και ολοκληρώνει φορώντας ένα γλυκό ροζ κραγιόν από τον Tom Ford.

«Το μακιγιάζ είναι υπέροχο αλλά να θυμάσαι πως πάντα θα ζεις με το δέρμα σου», τονίζει η Eiza εννοώντας πως πρέπει πάντα να προσέχεις πολύ την επιδερμίδα σου και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.