Contouring τέλος! Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι αυτή που όλες περίμεναν

Natural beauty is back!
Contouring τέλος! Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι αυτή που όλες περίμεναν

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ναι , σωστά διάβασες. Η αλήθεια είναι πως εδώ και μερικά χρόνια το έντονο μακιγιάζ με contouring , baking και highlights έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Κάποιες από τις φανατικές του έντονου μακιγιάζ είναι οι Kim Kardashian, Kylie Jenner και JLo καθώς και αρκετές ακόμα stars, τελευταία όμως η μόδα φαίνεται πάλι να αλλάζει.

Αυτή τη φορά το πιο φυσικό μακιγιάζ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πάντα ανατρεπτική Emily Ratajkowski μας έδειξε ένα άκρως φυσικό μακιγιάζ, το οποίο ομολογουμένως τη δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ.

Κάν’ το μόνη σου

Για να το κάνεις και εσύ πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία BB cream που θα δώσει ελάχιστη κάλυψη μαζί με αρκετή ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε ελάχιστο concealer κάτω από τα μάτια για φως και κάλυψη.

Έπειτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ρουζ σε κρεμώδη μορφή για πιο φρέσκο αποτέλεσμα. Ύστερα, αν θέλεις με ένα μεγάλο πινέλο να φορέσεις λίγη loose πούδρα σε όλο το πρόσωπο για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου.

View this post on Instagram

Morning guys

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Στα μάτια μία σκιά σε bronze απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι ώστε να αναδειχθεί το βλέμμα σου και φυσικά μαύρη mascara για όγκο και μήκος. Στα χείλη ένα απλό lip gloss σε κερασί απόχρωση θα δώσει μια πιο ζεστή νότα στο πρόσωπό σου.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις το βαρύ μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και τα κομπλιμέντα θα πέσουν βροχή!