Μέγιστη απόλαυση στον σεξουαλικό τομέα: Πέτυχε τη με απλούς μα έξυπνους τρόπους

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...
Είσαι κουρασμένη; Οι στάσεις ύπνου που σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση

Της Σοφίας Ψύλλια 

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον σεξουαλικό τομέα με τον σύντροφό τους. Οι αιτίες που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλές.

Καθημερινά δέχεσαι πολλά ερεθίσματα με αποτέλεσμα το στρες και το άγχος να φτάνει στα ύψη. Οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν ποτέ να χαλαρώσεις και να χαρείς τις προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου κι έτσι το γεγονός πως… ζορίζεσαι στο κρεβάτι μαζί του είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές και να κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλες οι γυναίκες και ειδικά αυτές που εργάζονται, αντιμετωπίζουν ανά καιρούς προβλήματα στον τομέα αυτό.

Υπάρχουν, όμως, απλοί τρόποι για να απολαύσεις την στιγμή χωρίς έγνοιες και προβλήματα να περιτριγυρίζουν το μυαλό σου.

Και είναι οι εξής:

Χαλάρωσε

Μια τόσο απλή λεξούλα που αν γίνει πράξη τα αποτελέσματα της είναι μαγικά. Μην φέρνεις το άγχος της δουλειάς στο σπίτι. Προσπάθησε όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου τα προβλήματα να τα αφήνεις έξω από αυτή.

Διάβασε ένα βιβλίο, δες μια ταινία, βγες μια βόλτα με τον σύντροφό σου και γενικά κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Θα δεις ότι μέσα σε λίγη ώρα η διάθεση σου θα ανέβει και αυτομάτως θα αποζητήσεις την αγκαλιά του αγαπημένου σου.

Αφέσου στη στιγμή

Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μην σκέφτεσαι όσες υποχρεώσεις έχεις γραμμένες στην ατζέντα σου.

Αφέσου και άσε το άγγιγμά του να οδηγήσει το μυαλό σου. Έχεις την απόλυτη προσοχή του και το μόνο που τον νοιάζει είναι να σε ευχαριστήσει, άσ’ τον λοιπόν να το κάνει. Αν ακόμα οι δεύτερες σκέψεις δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό σου, πάρε τα ηνία.

Μέγιστη απόλαυση στον σεξουαλικό τομέα: Πέτυχε τη με απλούς μα έξυπνους τρόπους

Έχοντας το πάνω χέρι και προσπαθώντας να τον ικανοποιήσεις  δίνεις όλη σου την προσοχή σε αυτό, με αποτέλεσμα να ζεις πραγματικά τη στιγμή.

Ενεργοποίησε και τις 5 αισθήσεις σου

Η ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε ο φωτισμός να είναι απαλός, μην έχεις ανοιχτά πολλά φώτα και απέφυγε το απόλυτο σκοτάδι. Άναψε λίγα κεριά και θα πετύχεις το τέλειο.

Ψέκασε λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στον χώρο. Η ευωδία που θα υπάρχει θα ευχαριστήσει και εσένα και εκείνον. Αντικατέστησε τα καθημερινά σεντόνια σου με μεταξωτά. Η υφή τους θα σε χαλαρώσει με το που ξαπλώσεις. Τέλος, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και άσ’ τη να σε ταξιδέψει.

Ο συνδυασμός όλων αυτών θα σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και την υπέρτατη απόλαυση.

Θυμήσου, δεν είσαι μόνη σου

Μην βάζεις ως εμπόδιο στη σχέση σου τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θυμήσου την ξεγνοιασιά και το πάθος που νιώθατε στην αρχή της γνωριμίας σας. Μην απομακρύνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Είστε μαζί και αυτό σημαίνει ότι μαζί θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

Άσ’ τον να σε πλησιάσει και συζήτησε μαζί του ό,τι σε απασχολεί. Με την κατανόηση και την επικοινωνία θα έρθει και η λαχτάρα να ζήσεις μαζί του στιγμές απόλαυσης. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό.