Ανεκπλήρωτοι έρωτες: Ποιους stars ερωτεύτηκαν πλατωνικά οι αγαπημένες μας celebrities;

Ακομπλεξάριστες, μίλησαν για όλα.
Ανεκπλήρωτοι έρωτες: Ποιους stars ερωτεύτηκαν πλατωνικά οι αγαπημένες μας celebrities;

Της Σοφίας Ψύλλια

Πόσες από εμάς έχουμε ερωτευτεί τον άγνωστο που είδαμε τυχαία στο λεωφορείο; Ασχέτως αν γνωρίζουμε ότι δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ;

Επίσης, άπειρες φορές έχουμε οραματιστεί την ζωή μας με τον αγαπημένο μας τραγουδιστή ή ηθοποιό ως ταίρι μας.

Να που τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς που φαντασιωνόμαστε την ζωή μας με τους αγαπημένους μας διάσημους αστέρες! Αντίστοιχα και αυτοί έχουν τις δικές τους φαντασιώσεις με τους δικούς τους αγαπημένους stars, παρά το γεγονός πως και οι ίδιοι έχουν… χορτάσει το κόκκινο χαλί. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ποιες είναι, όμως, οι διάσημες που έχουν δηλώσει ανοιχτά και χωρίς καμία ντροπή το δικό τους celebrity crush;

Taylor Swift – Justin Timberlake

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres το 2008.

Η Taylor είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως ο Justin ήταν ο παιδικός της έρωτας και από ό,τι φαίνεται ισχύει μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν έγιναν πολύ καλοί φίλοι και έχουν συνεργαστεί και ως ντουέτο στην καλλιτεχνική σκηνή.

Τελικά το ένστικτο της Taylor δεν είχε άδικο. Οι δυο τους ταιριάζουν σε όλους τους τομείς.

Ariana Grande – Jim Carrey

Το χιούμορ μοιάζει να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει η Ariana σε έναν άνδρα, αφού το celebrity crush της είναι και ο δικός μας αγαπημένος κωμικός, Jim Carrey.

Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι στιγμές που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην μνήμη της, πάντως η στιγμή που γνώρισε τον Jim είναι σίγουρα μια από αυτές.

Όπως διακρίνουμε και στο βίντεο που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι επιτέλους τον γνωρίζει και η συγκίνηση της είναι ολοφάνερη.

Selena Gomez – Shia Labeouf

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..

Μπορείς να φανταστείς την Selena Gomez να κάνει για τον αγαπημένο της celebrity όπως θα κάναμε και εμείς για αυτήν;

Και όμως η Selena όταν γνώρισε τον Shia και φωτογραφίες έβγαλε και αγκαλιά τον πήρε και στο τσακ ήταν για να λιποθυμήσει. Το σοκ που έπαθε όταν τον πρωτοαντίκρυσε ήταν απολύτως φυσιολογικό, όπως και η ντροπή που ένιωσε αργότερα.

Εμείς θα είχαμε λιποθυμήσει σίγουρα! Μπράβο Selena που στάθηκες στο ύψος σου.

Emilia Clarke – Matt LeBlanc

Όλες μας δηλώναμε ερωτευμένες με τον γόη από την σειρά F.R.I.E.N.D.S, Joey Tribbiani. Όπως φαίνεται, στην γοητεία του υπέκυψε και η αγαπημένη μας Emilia Clarke.

Όχι που θα του ξέφευγε..

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν στην εκπομπή του Graham Norton. Μίλησαν για αρκετά θέματα και ένα από αυτά ήταν η σειρά Game of Thrones που έκανε την Emilia διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Matt, από την άλλη, δεν δήλωσε τρελός θαυμαστής της σειράς διότι όπως είπε δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται.

Γεγονός που δεν ενόχλησε καθόλου την Emilia, αφού το μόνο που την ένοιαζε ήταν να απολαύσει την στιγμή με τον δικό της αγαπημένο διάσημο…

What's Next