Γίνε η καλύτερη στα δώρα σε 4 απλά βήματα

Εμπνεύσου από τους «ειδικούς».
Γίνε η καλύτερη στα δώρα σε 4 απλά βήματα

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες έχουμε κάθε λόγο να ξεροσταλιάζουμε στις ολοστόλιστες βιτρίνες για να πάρουμε ιδέες και να διαλέξουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Προφανώς και δεν χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι πανάκριβο. Η κίνηση είναι που μετράει, άλλωστε, και όχι η τιμή. Ειδικά όταν η κίνηση αυτή αφορά σε δώρα που ικανοποιούν πολύ το πρόσωπο στο οποίο τα προσφέρουμε.

Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα: Πόσο καλή παρατηρητής είσαι ώστε να καταφέρεις να πέσεις μέσα, να μπεις στο μυαλό του άλλου και να διαλέξεις το δώρο που θα τον ξετρελάνει;

Κορίτσια, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μερικά άτομα είναι καλύτερα στην επιλογή του ιδανικού δώρου.

Πώς τα καταφέρνουν; Μάθε και ακολούθησε το παράδειγμά τους.

Αφουγκράζονται τις επιθυμίες των άλλων

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πραγματικά έχουν το χάρισμα να μαντεύουν τις επιθυμίες των φίλων τους , τότε και ξέρεις καλά πως το να πιάνεις στον αέρα όλα τα hints που αφορούν στα δώρα είναι σημαντικότατο.

Γίνε η καλύτερη στα δώρα σε 4 απλά βήματα

Το μυστικό των γυναικών αυτών δεν είναι άλλο από το ότι πάντα ακούν προσεκτικά τους άλλους όταν μιλούν. Από εκεί ακριβώς είναι που βγάζουν τα συμπεράσματά τους και αρχίζουν να καταλαβαίνουν το τι ακριβώς κάνει τους άλλους χαρούμενους.

Δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια

Διότι τι νόημα θα είχε ένα δώρο , δίχως ένα πανέμορφο περιτύλιγμα; Ακόμα και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το περιτύλιγμα του δώρου είναι η πρώτη εντύπωση που μπορεί να μας προδιαθέσει θετικά ή αρνητικά.

Κι όμως, αυτό που για κάποιους θεωρείται ασήμαντη λεπτομέρεια, για εκείνους που… το έχουν με την επιλογή των δώρων είναι ένας παράγοντας που πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στοχεύουν στην ουσία του δώρου

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν δίνουν σημασία ούτε στην τιμή ούτε στην εμφάνιση του δώρου. Αυτό που προσέχουν είναι η επιλογή του να μην έχει να κάνει τόσο με το grande στοιχείο, μα με την ουσία του.

Γίνε η καλύτερη στα δώρα σε 4 απλά βήματα

Είναι εκείνοι που θα επιλέξουν να εκφράσουν την αγάπη τους με έναν ωραίο vintage δίσκο, με εισιτήρια συναυλίας ή ένα ταξίδι που ο άλλος πάντα ήθελε.

Θα βάλουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους

Με άλλα λόγια, αφήνουν στην άκρη το προσωπικό τους γούστο και επικεντρώνονται στο τι είναι αυτό που θα χαροποιήσει τον άλλο.

Δεν διστάζουν να αγοράσουν δώρα που δεν είναι καν του γούστου τους, γνωρίζοντας πως ο φίλος, ο σύντροφος ή οι γονείς τους αυτό ακριβώς θα ήθελαν.

Αμφιβάλλεις ακόμα ότι η επιλογή του ιδανικού δώρου είναι ταλέντο;