Netflix time: Η ταινία που θα σε κάνει να πιστέψεις στον μοιραίο έρωτα

Μια από τις ωραιότερες ταινίες ήρθε για να σου υπενθυμίσει πως ο έρωτας κάποιες φορές αποδεικνύεται μοιραίος.
Netflix time: Η ταινία που θα σε κάνει να πιστέψεις στον μοιραίο έρωτα

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Όπως λέει και ο θρύλος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους υπάρχει μια αόρατη κλωστή (η κλωστή της μοίρας), η οποία συνδέει δύο άτομα που προορίζονται να είναι μαζί, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περιστάσεων.

Με λίγα λόγια, μιλάμε για το πεπρωμένο και το «γραφτό» που ό,τι και να γίνει όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι η ίδια η ζωή θα τους οδηγήσει σε κοινό σημείο.

Πόσες ταινίες αφορούν σε ανεκπλήρωτους έρωτες και στο τέλος καταλήγουμε να αναρωτιόμαστε για το… no happy end. Με αφορμή λοιπόν μια υπέροχη ισπανική ταινία του Netflix , θα γνωρίσεις τον αληθινό έρωτα.

Το «Κόκκινο Νήμα» είναι μια ταινία για τις πραγματικά ρομαντικές ψυχές , οι οποίες δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από έναν αληθινό και δυνατό έρωτα όπως συμβαίνει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Το σενάριο της ιστορίας πραγματεύεται τον απόλυτο έρωτα και το κοινό τους πεπρωμένο.

Η Abril η οποία είναι αεροσυνοδός σε πολύ γνωστή αεροπορική ισπανική εταιρεία γνωρίζει σε μια πτήση τον Manuel, ο οποίος είναι επιτυχημένος οινολόγος.

Ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος , όπως άλλωστε θα καταλάβεις και από τον «καθρέφτη» της ψυχής τους που δεν είναι άλλος από το βλέμμα τους όταν συναντιούνται. Έπειτα από επτά χρόνια που ξαναβρίσκονται σε μια άλλη πτήση, με διαφορετικές ζωές φυσικά ο καθένας ανακαλύπτουν ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Τη συνέχεια θα την διαπιστώσεις μόνη σου, εφόσον προετοιμαστείς ψυχολογικά για μεγάλες συγκινήσεις. Είναι μία άκρως ρομαντική και αισθηματική ταινία και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη και θα αναθεωρήσεις όσα πιστεύεις για τον αληθινό έρωτα, ο οποίος μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε αρκεί να το πιστέψεις.

Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η ταινία θα σου υπενθυμίσει πως ο έρωτας καραδοκεί παντού και όταν σε βρει δεν πρόκειται να τον αποφύγεις όσο και αν θες…

Πάρε θέση και ετοιμάσου να απολαύσεις μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες.