Τα Nars Cosmetics έρχονται στην Ελλάδα με το πιο εκρηκτικό beauty icon

Ποιος να το φανταζόταν...
Τα Nars Cosmetics έρχονται στην Ελλάδα με το πιο εκρηκτικό beauty icon

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου 

Ξέρω πόσο ενθουσιάστηκες διαβάζοντας τον τίτλο. Είναι η αλήθεια.

Τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς Nars έρχονται και στη χώρα μας υπό την αποκλειστική διάθεση των Sephora.

Επάξια είναι αγαπημένο make up brand πολλών μακιγιέρ ανά τον κόσμο και δικαιωματικά το απόλυτο must-have για όλους τους mak eup artists, μιας και η ποιότητα και η διάρκεια των προϊόντων είναι αξεπέραστη.

Λίγο πριν φύγει, λοιπόν, αυτή η χρονιά ανακοινώθηκε πως το πρόσωπο που θα είναι πλέον επίσημα beauty ambassador του brand δεν είναι άλλο από το supermodel των ’90s Naomi Campbell! Το 48χρονο εκρηκτικό μοντέλο διατηρεί φιλία πολλών ετών με τον ιδρυτή της εταιρίας Francois Nars ο οποίος δήλωσε για εκείνη:

«Η Naomi είναι ένα ζωντανό beauty icon που προβάλει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα μπροστά στην κάμερα. Είμαστε μαζί σαν οικογένεια. Τη γνωρίζω από την αρχή της καριέρας της. Και από την αρχή θαύμαζα την ομορφιά και το στιλ της».

Η σειρά μακιγιάζ της Naomi που θα λανσαριστεί στις αρχές του 2018 θα φέρει τον τίτλο Radiance Repowered και εμείς αναμένουμε αγωνιωδώς το διπλό γεγονός: Τα Nars στην Ελλάδα σε συνεργασία με το εκρηκτικό μοντέλο.

Can’t wait!