Ankle boots: Τι πρέπει να έχεις για αυτόν τον χειμώνα

Για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση.
Τρεις αγαπημένες μου CC creams για όλα τα budget

Της Μάρως Καρούση

Για τις γυναίκες, τα παπούτσια αποτελούν κάτι σαν κόσμημα, ένα απαραίτητο στοιχείο που μπορεί να απογειώσει ή και να… ισοπεδώσει ένα outfit.

Από την περσινή σεζόν αλλά ιδιαιτέρως φέτος, τα ankle boots αποτελούν την κορυφαία τάση στα υποδήματα, αφού μπορείς να βρεις εξαιρετικά στυλάτα flat μποτάκια για τις πρωινές σου βόλτες, όπως φυσικά και μοναδικά glam boots για να λάμψεις στα επερχόμενα ρεβεγιόν.

Γιατί μπορεί να νομίζεις πως οι over knee μπότες είναι αυτές που τραβούν τα βλέμματα πάνω σου, όμως εάν επιλέξεις τα σωστά μποτάκια, μπορείς να «χτίσεις» πάνω τους, το τέλειο ντύσιμο και για κάθε ώρα της ημέρας.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου για φέτος -ή και για τις επόμενες χρονιές-, αφού το παπούτσι έχει το εξαιρετικό θετικό στοιχείο ότι μένει για αρκετά χρόνια στη μόδα.

Το απλό μαύρο μποτάκι αναβαθμίζεται

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) on

Όλες οι γυναίκες έχουν στη συλλογή τους ένα ζευγάρι απλά μαύρα μποτάκια, οπότε ποιος ο λόγος να αγοράσεις ακόμα ένα;

Για φέτος επίλεξε κάτι διαφορετικό, κλασσικό μεν fashionable δε, αφού τo western style είναι γενικότερα τάση  και ποιος είπε ότι τα παπούτσια θα έμεναν έξω από αυτό;

Το animal print το σωστό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) on

Ακούς και βλέπεις σε κάθε βήμα σου το πόσο τάση είναι το animal print, πόσο πολύ φοριέται σε κάθε του μορφή και σκέφτεσαι ότι πρέπει και εσύ να γίνεις μέρος αυτής της μόδας αλλά όχι με επιτηδευμένο τρόπο.

Έτσι, μπορείς να επιλέξεις τα συγκεκριμένα ankle boots σε snake skin print και ό, τι και να φορέσεις θα αποκτήσει άλλο «αέρα».

Για κοίτα την τάση όμως και σε κόκκινο δερμάτινο…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Qupid (@qupidshoes) on

Το λευκό μέσα στον χειμώνα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) on

Το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές, θα το πούμε πάλι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να επιλέξεις μέσα στην καρδιά του χειμώνα, από το λευκό χρώμα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τα λευκά ankle boots που -ναι, ναι, φέτος ειδικά- δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου, συνδυάζουν με τον πιο άρτιο τρόπο το glam με το rock στοιχείο που θα φτάσει το christmas look σου στο απόγειο του.

Αγόρασε τα χθες!

To μποτάκι-ρεβεγιόν

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAK Shoes (@nakshoes) on

Και πώς θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από τη λίστα μας, ένα ankle boot σαν αυτό;

Ένα μποτάκι με λάμψη που θα σε κάνει να μαγνητίσεις κάθε βλέμμα, αφού ακόμα και αν το φορέσεις με ένα απλό, πάναπλο μαύρο φόρεμα, όλα τα μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω σου και εσύ θα έχεις τελειοποιήσει το χριστουγεννιάτικο σου σύνολο.

Και πώς μπορούσαμε επίσης, να μην αναφέρουμε την ιέρεια των παπουτσιών, αγαπημένη μας Carrie Bradshaw;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sex & The City (@sex_and_the_city_official) on