Burnt orange ή αλλιώς… η απόλυτη τάση για το 2019

Πρόσθεσε το στην γκαρνταρόμπα σου, πριν γίνει mainstream.
Burnt orange ή αλλιώς... η απόλυτη τάση για το 2019

Της Μάρως Καρούση

Όλοι γνωρίζουμε πως το animal print είναι η κορυφαία τάση για τη φετινή χειμερινή σεζόν, από ρούχα μέχρι σκουλαρίκια. Όμως και επειδή η μόδα αλλάζει και εξελίσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη, όλα τα περιοδικά και οι σχεδιαστές  έχουν εμπνευστεί από ένα ένα χρώμα αρκετά αδικημένο, θα μπορούσαμε να πούμε, που φέτος είναι η χρονιά του.

Το καμένο πορτοκαλί λοιπόν σε απλή μετάφραση και όλοι οι τόνοι γύρω από αυτό, φαίνεται πως θα μονοπωλήσει τις απανταχού fashionistas και επιλέγεται ήδη φανατικά.

Έτσι, θα το δεις σε πολλά ήδη ρούχων, από παντελόνι μέχρι one piece φορμάκι και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ. Ο λόγος; Είναι τόσο έντονο όσο θέλεις, αρκετά εντυπωσιακό χωρίς να «κραυγάζει» και απογειώνει τα basic χρώματα που έχουν τα πιο πολλά μας ρούχα, σαν να φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς φορέθηκε το πιο in fashion χρώμα της φετινής σεζόν.

Ένα φόρεμα όσο απλό και αν μοιάζει, όταν έχει αυτό το χρώμα σε κάνει αυτόματα να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα. Ειδικά όταν συνδυαστεί με καφέ μεγάλη τσάντα, το σύνολο μας απογειώνεται.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) on

Ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις, ακόμα και ένα τόσο λιτό σύνολο όσο αυτό της φωτογραφίας με μαύρο παντελόνι και λευκό t-shirt, μπορεί να πάρει αυτόματα άλλη χροιά, μόλις του βάλεις ένα burnt orange oversized σακάκι, με έντονα μεγάλα κουμπιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) on

Ποιος είπε ότι οι επιλογές στα παντελόνια περιορίζονται σε τζιν και μαύρα; Τόλμησε να βάλεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε αυτό το χρώμα και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό κοντομάνικο ή για πιο βραδινές και s e x y εμφανίσεις, με ένα πιο glam crop top.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on

Κοίταξε και αυτή την πρόταση του burnt orange φορέματος, σε σατέν ύφασμα και princess style μανίκια, που όταν συνδυαστεί με το άλλο top trend, τις snake μπότες, θα αγγίξεις την τελειότητα του στυλ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

Όπως είπαμε και στην αρχή, είναι εκείνο το χρώμα που δεν σου «χτυπάει» καθόλου σε όση έκταση και αν το δεις.

Έτσι, αυτό το one piece φορμάκι στο αγαπημένο μας πλέον καμένο πορτοκαλί, τραβάει τις εντυπώσεις και αν το συνδυάσεις δε, με golden – rose πέδιλο για τη βραδινή σου έξοδο,  θα λάμψεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on

Go orange!