Mωβ (και) στο μακιγιάζ: To look που πρέπει να δοκιμάσεις

Έμπνευση του James Molloy.
Burnt orange ή αλλιώς... η απόλυτη τάση για το 2019

Του make-up artist  Πέτρου Τσαμπούκου 

Οι make up artists συνήθως όταν αγαπάμε μερικά χρώματα γινόμαστε εμμονικοί με αυτά με αποτέλεσμα να μη τα αποχωριζόμαστε ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις γυναίκες όταν αγαπήσουν αντίστοιχα κάποιο συγκεκριμένο χρώμα. Πόσο όμως «ζηλεύετε» όταν βλέπετε και άλλες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και θέλετε να τις εφαρμόσετε αλλά φοβάστε;

Το make up routine πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό θα μάθετε τι πραγματικά σας ομορφαίνει και τι σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα. Αυτό το συγκεκριμένο μακιγιάζ, όμως, κορίτσια πρέπει να το δοκιμάσετε όλες.

Εγώ προσωπικά το ξεχώρισα τόσο για την τεχνική του όσο και για τη χρωματική του παλέτα είναι αυτό του διάσημου μακιγιέρ και Global ambassador της εταιρίας Rimmel London, James Molloy.

Οι δημιουργίες του είναι μία και μία και καταφέρνει μέσα από τα looks του να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των γυναικών.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram μας παρουσίασε ένα μακιγιάζ με βιολέ αποχρώσεις σε ’70s διάθεση λόγω του eyeliner και των μεγάλων βλεφαρίδων που χρησιμοποίησε. Το συγκεκριμένο μωβ το φώτισε με ένα περλέ ιριδίζον ροζ χρώμα σκιάς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου ώστε να δώσει βάθος στα μάτια.

Εάν λοιπόν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση τώρα είναι η ευκαιρία σου .