Χριστούγεννα και single: Να που έχει και τα καλά του

Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα να μην έχεις ταίρι τις γιορτινές ημέρες;
Χριστούγεννα και single: Να που έχει και τα καλά του

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Σκέφτεσαι ότι επειδή θα ανήκεις στην κατηγορία των singles τα Χριστούγεννα δεν θα περάσεις καλά; Να που κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να υπάρχει καν σαν ιδέα στο μυαλό σου.

Θέλοντας και μη, επειδή η περίοδος των εορτών πέρα από το ότι είναι μια λαμπερή γιορτή διαρκείας, αποπνέει και πολύ -μα πολύ- ρομαντισμό και έρωτα. Όμως, αν για κάποιο λόγος φέτος ο χρόνος ετοιμάζεται να σε βρει χωρίς σύντροφο δεν έχεις λόγο να στεναχωριέσαι.

Δεν είναι απαραίτητα κακό ούτε και θα πρέπει να σε ανησυχεί διότι μπορείς κάλλιστα να περάσεις υπέροχα και μόνη σου.

Αμφιβάλλεις;

Κανόνισε ένα ταξίδι με φίλους

Πόσες φορές επιθυμούσες να πας εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία με φίλους για Χριστούγεννα αλλά επειδή το ταίρι σου δεν τρελαινόταν με την ιδέα έπρεπε να βολευτείς με τις επιλογές του;

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ταξιδέψεις όπου και με όποιους θέλεις χωρίς να χρειάζεται να πάρεις την «έγκριση» κανενός! Κλείσε εισιτήρια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ατελείωτες έξοδοι

Αν είσαι από τα σκληρά εργαζόμενα κορίτσια που όλον τον χρόνο αφιερώνονται στην εργασία τους , τότε σου αξίζει και με το παραπάνω να βγεις όσο εσύ επιθυμείς και να διασκεδάσεις αυτές τις τόσο ιδιαίτερες ημέρες.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολλά ξενύχτια, χωρίς να ανησυχείς και να χρειάζεται να κάνεις ένα βαρετό πρόγραμμα σε περίπτωση που είχες ταίρι.

Χριστούγεννα και single: Να που έχει και τα καλά του

Θα φλερτάρεις

Τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα είναι αναγκαίο και απαραίτητο το να φλερτάρει! Μπορείς άφοβα, λοιπόν, να πας στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τις φίλες σου και να φλερτάρεις με το αρσενικό που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Και πού ξέρεις, μπορεί με την αλλαγή του χρόνου να έχεις βρει το νέο σου ταίρι.

Θα έχεις όσο ελεύθερο χρόνο επιθυμείς

Μα δεν είναι πολύ ωραίο το να έχεις όσο χρόνο θέλεις και χρειάζεσαι αποκλειστικά για εσένα; Ακόμα και αν δεν έχεις αμόρε φέτος τις γιορτές, σκέψου πως θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις ημέρες των διακοπών σου κάνοντας το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς εσύ θέλεις.

Αν είσαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά σου έχεις την επιλογή να καθίσεις στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς όσες ώρες θες , ενώ αν θες να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως θα ξυπνάς ότι ώρα επιθυμείς εσύ χωρίς να έχεις γκρίνια από κανέναν.

Θα κάνεις ευτυχισμένη… μόνο εσένα

Δεν θα χρειαστεί να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα θέλω και τις ανάγκες σου για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Θα επικεντρωθείς μόνο σε εσένα και σε όλα όσα σε κάνουν ευτυχισμένη.

Θα αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και στην παρέα σου που έχεις καιρό να τους δεις. Με λίγα λόγια η προτεραιότητα σου θα είσαι εσύ και μόνο εσύ.

Βλέπεις που τα πράγματα δεν είναι δα και τόσο τραγικά;