Tips για το τέλειο cat eye από τη Jennifer Hudson

Βήμα - βήμα το make up routine της.
Tips για το τέλειο cat eye από τη Jennifer Hudson

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

«Φυσική», «λαμπερή» και «έξω καρδιά» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που μπορεί κανείς να αποδώσει στην πανέμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιό Jennifer Hudson.

H 37χρονη Αμερικανίδα star σε πρόσφατο βίντεο της στην beauty page της Vogue στο YouTube μας αποκάλυψε πώς βάφεται και δημιουργεί μόνη της το trademark cat eyeliner της. Της αρέσει να βάφεται, φυσικά, λέγοντας αστειευόμενη πως θέλει να την βλέπουν έξω και να λένε πόσο όμορφη είναι και από κοντά!

Τι κάνει;

Βήμα 1ο: Ενυδατική κρέμα

Ξεκινάει προετοιμάζοντας το δέρμα της με μια ενυδατική καθώς δε της αρέσει να φοράει το foundation της σε αφυδατωμένο δέρμα. Στη συνέχεια, με το λατρεμένο της beauty blender ταμπονάρει το foundation της ώστε να αναπνέει το δέρμα της και να φαίνεται φρέσκο.

Βήμα 2ο: Πούδρα & ρουζ

Εφαρμόζει ελάχιστη πούδρα στο κέντρο του προσώπου με κυκλικές κινήσεις και ελάχιστο ρουζ.

Βήμα 3ο: Σκιά φρυδιών

Σειρά τώρα έχουν τα φρύδια που χρησιμοποιεί ένα σαλιωμένο πινέλο ώστε να απλώσει σωστά η σκιά φρυδιών όπως λέει και φροντίζει να τα σχηματίσει ελαφρώς πιο παχιά από τα δικά της ήδη υπάρχοντα.

Ολοκληρώνει με ένα διάφανο gel φρυδιών ώστε να τιθασεύσει τις άτακτες τριχούλες.

Βήμα 4ο: Eyeliner

Συνεχίζει με το eyeliner αφού πρώτα περάσει ελαφριά πούδρα στο κινητό βλέφαρο ώστε να μην είναι λιπαρό, που το σχηματίζει με ανοιχτά μάτια σε αρκετά χοντρή γραμμή και με ένα μαρκαδόρο liner.

Τελειοποιεί την γραμμή με ένα λεπτότερο eyeliner που έχει τελείωμα με τριχούλες στο πινέλο του και φροντίζει με μια μπατονέτα να καθαρίσει την γύρω περιοχή ώστε να το κάνει πιο γραμμικό και σωστό.

Βήμα 5ο: Περίγραμμα χειλιών

Ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ένα κερασί περίγραμμα χειλιών το οποίο φροντίζει να μην βγει από τη φυσική γραμμή των χειλιών της και γεμίζει τα σαρκώδη χείλη της με ένα κραγιόν σε raspberry απόχρωση.

Αν θες και εσύ το look της «Μαύρης Supermodel Barbie με καμπύλες» όπως αστειευόμενη χαρακτήρισε το make up look της δεν έχεις παρά να κλέψεις τις ιδέες της.