Της Σοφίας Ψύλλια

Το τατουάζ για τον κάθε άνθρωπο συμβολίζει κάτι διαφορετικό. Μπορεί να αφορά σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του ή σε κάποιον άνθρωπο που αγαπάει. Πολούς, ένα tattoo τους βοηθά να εκφραστούν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά ερωτεύτηκαν ένα σχέδιο.

Οι λόγοι για τους οποίους η καθεμία από εμάς αποφασίζει να σχεδιάσει κάτι στο κορμί της είναι πολλοί και διάφοροι, όπως ακριβώς και τα σχέδια.

Εμείς θα σας δείξουμε μικρά και όμορφα τατουάζ που όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν σε όλες τις ηλικίες.

Είναι τόσο διακριτικά που το μόνο που θα προσθέσουν στην εμφάνιση σου είναι στυλ και κομψότητα.

Ποια είναι αυτά;

Τα τατουάζ στα δάχτυλα έρχονται πρώτα στη μόδα τα τελευταία χρόνια.

Πολλές γυναίκες τα προτιμούν γιατί είναι διακριτικά και ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο που και η Rihanna έκανε ένα από τα πρώτα της τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο.

Το μόνο αρνητικό; Πονάει λιγάκι…

Αν είσαι της άποψης «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος;» να το τολμήσεις. Εκτός από απλό, γραμμικό σχέδιο, σε αυτό το σημείο ταιριάζουν και οι μικρές φρασούλες.

Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν αξιοποιήσει αυτό το σημείο του σώματος τους για να κάνουν τατουάζ.

Και πολύ καλά κάνουν. Πάντα στη μόδα και αγαπημένο όλων μας. Μια ημερομηνία, ένα σχέδιο, ένα γνωμικό, ό,τι και να κάνεις θα φαίνεται υπέροχο.

Σε περίπτωση που ο χώρος εργασίας σου σε περιορίζει στο κομμάτι των τατουάζ, αυτό το σημείο είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

Στις περισσότερες εμφανίσεις σου θα είναι καλυμμένο. Ένα τατουάζ που δεν θα χαρείς μόνο εσύ αλλά και ο σύντροφός σου.

Τι πιο όμορφο από ένα μικρό tattoo σε αυτό το σημείο;

Μια καρδιά, ένα τριαντάφυλλο ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς θα ταίριαζε υπέροχα. Σε όλα τα στυλ αυτό το τατουάζ δίνει extra bonus. Είναι πανέμορφο και αξίζει να το κάνεις.

Ξέρουμε ότι είναι πανέμορφα σχέδια και θες να τα κάνεις όλα, όμως συγκρατήσου.

Η απόφαση του τατουάζ είναι πολύ σημαντική. Προϋποθέτει σκέψη, αν όχι χρόνων, τουλάχιστον μηνών και πρέπει να είσαι απολύτως σίγουρη πριν το κάνεις.

Σκέψου ότι θα το έχεις πάνω σου μια ολόκληρη ζωή.

Για αυτό φρόντισε να το αγαπάς και να το θες πραγματικά…