3 tips για να μοσχοβολήσει το σπίτι σου στο λεπτό

Εσύ τα ήξερες;
Tα tips για να κρατάς το σπίτι σου καθαρό κάθε ημέρα και ώρα

Της Σοφίας Ψύλλια

Όλες οι σωστές νοικοκυρές θέλουν το σπίτι τους να μοσχοβολάει όλη την μέρα. Ειδικά την περίοδο των γιορτών που οι καλεσμένοι πάνε και έρχονται. Γιατί πώς να το κάνουμε;

Η ευωδία του σπιτιού πρέπει να φτάνει μέχρι τρία στενά πιο κάτω, το λιγότερο!

Πολλές φορές τυχαίνει το σπίτι μας να μην μυρίζει όπως θα θέλαμε για διάφορους λόγους. Τα άπλυτα πιάτα, οι σακούλες σκουπιδιών, τα καλύμματα των καναπέδων, τα τασάκια, τα κατοικίδια και πολλά ακόμη, είναι κάποιοι παράγοντες που σαμποτάρουν το άρωμα φρεσκάδας του προσωπικού μας χώρου.

Θέλεις εύκολους και γρήγορους τρόπους να εξασφαλίσεις το άρωμα που θα κάνει το σπίτι σου να θυμίζει bistrot;

Ιδού.

Αρωματικά κεριά

Όλες οι γυναίκες έχουμε μια αδυναμία στα κεράκια, ειδικά στα αρωματικά. Ξυπνούν τη ρομαντική πλευρά του εαυτού μας και δημιουργούν μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα Το πιο σημαντικό, όμως, προσφέρουν μια υπέροχη μυρωδιά. Διαρκεί για ώρες και οι στιγμές χαλάρωσης θα γίνουν πιο απολαυστικές από ποτέ.

Εμείς σου προτείνουμε τα κεριά με άρωμα βανίλια που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και θα σε μαγέψουν με την μυρωδιά τους.

3 tips για να μοσχοβολήσει το σπίτι σου στο λεπτό

Αιθέρια έλαια

Μόνο δυο σταγόνες αρκούν για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα.

Ανέμειξε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου με νερό, μέσα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Αργότερα ψέκασε όλο το σπίτι και δώσε έμφαση στα καλύμματα των καναπέδων. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Πρόσεχε όμως! Ορισμένα έχουν πολύ έντονη μυρωδιά. Φρόντισε η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις να είναι πολύ λίγη.

Μπαχαρικά και φρούτα

Όχι δεν θα μαγειρέψουμε. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί μπαχαρικών και φρούτων που μπορείς να επιλέξεις για να εξασφαλίσεις στον χώρο σου μια υπέροχη εσάνς.

Εμείς θα σου προτείνουμε τον αγαπημένο μας. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το πορτοκάλι με τα ξυλάκια κανέλλας! Πρόσθεσε νερό σε μια κατσαρόλα και βράσε για μισή ωρίτσα φλούδες πορτοκαλιού μαζί με την κανέλλα.

Μέσα σε ελάχιστη ώρα, η ευωδία που θα αποκτήσει το σπίτι θα είναι μεθυστική και όλοι θα αναρωτιούνται πού οφείλεται.

Tip το οποίο όλες οι νοικοκυρές αξίζει να γνωρίζουν.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν.