Αυτό το κλασσικό μακιγιάζ της JLo έχει ένα και μόνο «μυστικό» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Ποιο είναι αυτό;
Αυτό το κλασσικό μακιγιάζ της JLo έχει ένα και μόνο «μυστικό» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Τα λόγια είναι περιττά θα έλεγα για την αγαπημένη μου Jennifer Lopez. Παρότι πλησιάζει τα 50 της χρόνια καταφέρνει να βάζει τα γυαλιά σε όλες τις συνομήλικες για να μη πω και μικρότερες της.

Φυσικά λατρεύω -τι άλλο;- το μακιγιάζ της. Συνήθως κινείται σε ιριδίζουσες καφέ σκιές που τις συνδυάζει με αρκετές μεταλλικές πάλι σε γήινα χρώματα. Κρατά μια πιο ηλιοκαμένη bronze επιδερμίδα που φροντίζει να φαίνεται σχεδόν άβαφη, με αρκετή δόση highlighter, βέβαια.

Στην τελευταία της δημοσίευση στο προσωπικό της Instagram account η Λατίνα star έμοιαζε πιο λαμπερή από ποτέ. Πρόκειται για την εμφάνισή της ως κριτής στο show World of Dance όπου έχει τη θέση του κριτή.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η JLo έχει διαφορετικό make up look απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει.

Στα μάτια έχει χρησιμοποιήσει περλέ σκιές με λάμψη από λευκό και χρυσό αποφεύγοντας τη γραμμή eyeliner. Έχει τονίσει τα φρύδια της αρκετά με ένα ξανθό μολύβι, ενώ φαίνεται να έχει κάνει αρκετά έντονο contouring για να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τη σταρένια επιδερμίδα της.

Στα χείλη κλασσικά έντονο περίγραμμα, πιο σκούρο από το nude κραγιόν και έχει προσθέσει ένα glitter lip gloss.

Αυτό που κάνει το μακιγιάζ της να εκτοξευθεί είναι οι τεράστιες mink ψεύτικες βλεφαρίδες που ομολογουμένως της ταιριάζουν απόλυτα και καταφέρνουν να τονίζουν ακόμα περισσότερο τα μάτια της.

Οπότε, αν κι εσύ θέλεις να ξεχωρίσεις με το make up σου, διάλεξε ένα σετ μεγάλες βλεφαρίδες και άστες να κάνουν το θαύμα τους!