Jeanne Damas: Σου μαθαίνει το μυστικό για να μετατρέπεις σε δύο μόλις βήματα το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό

Η Γαλλίδα ηθοποιός σε ένα βίντεο που πρέπει να δεις.
Jeanne Damas: Σου μαθαίνει το μυστικό για να μετατρέπεις σε δύο μόλις βήματα το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η Jeanne Damas αναμφίβολα αποπνέει γαλλική φινέτσα με την πρώτη ματιά. Με την δεύτερη ματιά έχει το  beauty στυλ που κάθε elegant κορίτσι θέλει να έχει.

Στο νέο της βίντεο μας δείχνει πώς βάφεται μέσα σε 7 λεπτά ώστε να φαίνεται φρέσκια και δροσερή όλες τις ώρες της ημέρας.

Τι κάνει τελικά;

Ξεκινάει εφαρμόζοντας λάδι καρύδας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Στη συνέχεια εφαρμόζει την αντηλιακή της εξηγώντας πως τη χρησιμοποιεί καθημερινά ακόμα και με βροχή μιας και ο ήλιος και οι βλαβερές του συνέπειες καιροφυλακτούν. Μου έκανε εντύπωση πως χρησιμοποίησε μόνο ελάχιστο concealer κάτω από τα μάτια και τοπικά σε μικρά σπυράκια καθώς θεωρεί πως τα πολλά προϊόντα βαραίνουν το πρόσωπό της.

Προσθέτει ελάχιστο highlighter στα ζυγωματικά της και τη μύτη για ένα πιο διάφανο glam αποτέλεσμα. Εφαρμόζει το κραγιόν με τα δάχτυλά της μιας και αγαπάει το blending με αυτόν τον τρόπο και το ίδιο ακριβώς χρώμα με την ίδια τεχνική χρησιμοποιεί και για ρουζ.

Στα μάτια σαν σκιά πάλι χρησιμοποιεί λίγο ρουζ απλά για δώσει λίγο χρώμα στο βλέμμα της. Τονίζει πως αγαπάει το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες γιατί τις γυρίζει τόσο όσο χρειάζεται.

Ολοκληρώνει το πρωινό μακιγιάζ της με mascara.

Και το καλύτερο; Μετατρέπει το υπάρχον πρωινό – απογευματινό της μακιγιάζ σε βραδινό σε 2 απλά βήματα!

Η ίδια τόνισε τα χείλη της περισσότερο και πρόσθεσε λίγο bronzer σε κροτάφους και ζυγωματικά.

Αξίζει να δοκιμάσεις το  make up look της γιατί ούσα Γαλλίδα έχει το chic στοιχείο στο αίμα της και μας το αποδεικνύει.