Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Κεφάλαιο βλεφαρίδες. Ξέρω πόσο σημαντικές είναι για εσένα. Η αλήθεια είναι πως οι ωραίες, πυκνές βλεφαρίδες μπορούν να αναδείξουν το σχήμα των ματιών σου ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ.

Ανέκαθεν ήταν σύμβολο θηλυκότητας και κατάφερναν να κάνουν τις γυναίκες να τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Όμως δυστυχώς, δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις βλεφαρίδες που θα ήθελαν, δηλαδή μακριές, πυκνές και γυριστές.

Το μυστικό για να τις πετύχεις; Είναι απλό.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως και οι βλεφαρίδες σου χρειάζονται ενυδάτωση. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να τις φροντίζεις. Τι να κάνεις; Να περνάς στη ρίζα των βλεφαρίδων σου με μία μπατονέτα ελάχιστη ποσότητα από καστορέλαιο κάθε βράδυ.

Τα θρεπτικά του συστατικά όχι μόνο θα στις ενυδατώσουν και θα τις δυναμώσουν αλλά θα σε βοηθήσουν στο να μην ταλαιπωρούνται τόσο εύκολα από το καθημερινό μακιγιάζ, καθώς το λαδάκι αυτό λειτουργεί σαν ένα διάφανο πέπλο.

Το «μαγικό» συστατικό για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Το μυστικό, λοιπόν, είναι να εφαρμόζεις πάντα μια primer mascara πριν από την κανονική σου με μικροΐνες.

Το primer καταφέρνει να πυκνώσει τις βλεφαρίδες σου και να τις προστατέψει μαζί δίνοντας σου XL όγκο.

Τέλος, χρησιμοποιείς την αγαπημένο σου mascara, όπως έτσι κι αλλιώς θα έκανες. Βάλε το primer για τις βλεφαρίδες σου στη makeup ρουτίνα σου και τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν.

Παρακάτω θα σου δείξω το δικό μου αγαπημένο primer και mascara που δεν αποχωρίζομαι ποτέ στη δουλειά μου.

Try them!

False Lashes Mascara – MAC 24,50 €

Το «μαγικό» συστατικό για μακριές και πυκνές βλεφαρίδεςCils booster Xl – Lancome 33,97 €

Το «μαγικό» συστατικό για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες