Ένα βήμα μακριά από την αλήθεια: Κάνεις λιγότερο ή περισσότερο sex από τον μέσο όρο;

Η απάντηση ίσως σε ξαφνιάσει.
5 «απαγορευμένες» φράσεις που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούει

Της Άλις Ζαχαριάδη

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πόσο sex θεωρείται ιδανικό για να εξασφαλίσετε με τον σύντροφό σου μια αρμονική σχέση.

Την ώρα που θα σκεφτεί κανείς πως αυτό εξαρτάται καθαρά από τους δύο συντρόφους και το τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί μέσα στη σχέση, μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα έρχεται να μας βάλει σε νέες σκέψεις. Σκέψεις που δεν αφορούν στον ιδανικό αριθμό σεξουαλικών συνευρέσεων την εβδομάδα, με το κατά πόσο πλησιάζουμε τη συχνότητα sex του μέσου όρου!

Τι συμβαίνει στη δική μας περίπτωση; Μήπως κάνουμε περισσότερο sex από τους περισσότερους ή μήπως θα ήταν καλό να… δραστηριοποιηθούμε λιγάκι; Να λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα.

Όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα γνωριμιών Elitepartner.de, η οποία ανέλυσε δείγμα 7.000 χρηστών, ο συνηθέστερος αριθμός εβδομαδιαίων συνευρέσεων  είναι το… δύο.  Απίστευτο κι όμως αληθινό σαν να λέμε.

Ένα βήμα μακριά από την αλήθεια: Κάνεις λιγότερο ή περισσότερο sex από τον μέσο όρο;

Το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών  ηλικίας 18  – 64 ετών κάνουν σεξ περίπου δύο φορές την εβδομάδα, ενώ εντύπωση προκαλεί πως  το 9% δεν κάνει καθόλου! Ποσοστό που πιθανότατα αφορά στα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνια σχέση.

Από την ίδια έρευνα προέκυψαν και άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα. Ένα εξ’ αυτών, είναι το γεγονός πως οι γυναίκες παρουσιάζονται ως πιο ευτυχισμένες σε σχέση με τους άνδρες όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα του sex.

Οι άντρες, από τη μεριά τους, φέρονται να υποτιμούν την επιθυμία αυτή των γυναικών, θεωρώντας πως η ποσότητα στο sex δεν φέρνει την ευτυχία.

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…