To workout routine που θα σε βοηθήσει να κάψεις όλες τις θερμίδες των γιορτών

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
To workout routine που θα σε βοηθήσει να κάψεις όλες τις θερμίδες των γιορτών

Της Σοφίας Ψύλλια

Έφτασαν επιτέλους τα Χριστούγεννα και τι σημαίνει αυτό; Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ζεστή σοκολάτα να παρελαύνουν στο τραπέζι του σπιτιού σου αι εσύ να μην μπορείς να αντισταθείς σε τόσους πειρασμούς, δικαίως.

Είναι γεγονός πως όταν χειμωνιάζει είναι πιο δύσκολο να διατηρήσεις το καλοκαιρινό σου σώμα. Η λέξη «δίαιτα» διαγράφεται αυτόματα από την λίστα των χριστουγεννιάτικων must-do σου και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για την σιλουέτα σου είναι αντί για δέκα να φας… εννιά μελομακάρονα.

Αν, όμως, ψάχνεις τρόπους για να χάσεις κιλά ή απλά για να διατηρήσεις το βάρος σου μέσα στις γιορτές οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι η λύση.

Χρειάζεται να αφιερώσεις μόνο μισή ώρα την ημέρα για να πετύχεις τον στόχο σου και να κάψεις όλες τις θερμίδες των γιορτών.

Για την κάθε άσκηση χρειάζονται 3 σετ των 15 επαναλήψεων!

Ασκήσεις για ανόρθωση γλουτών

Squat

Lunge

Wall Sit

Donkey Kick

Superman

Glute Bridge

Ασκήσεις για κοιλιακούς

Scissor Abs

Reverse Crunch

Seated Russian Twist

Elbow Plank

Με αυτό το workout routine θα καταφέρεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου. Προσπάθησε να το ακολουθείς πιστά κάθε μέρα.

Κάθε πρωί που ξυπνάς, ξεκίνα με λίγη γυμναστική. Θα καταφέρεις να έχεις ενέργεια όλη την μέρα και να νιώθεις ευεξία και -ας μην κρυβόμαστε- γεμάτη αυτοπεποίθηση.