10 βραβεία στο Λονδίνο για τον Λάνθιμο και το «The Favourite»

Σειρά έχουν τα Oscar...
10 βραβεία στο Λονδίνο για τον Λάνθιμο και το «The Favourite»
5 Δεκεμβρίου 2018 | 01:47

Κορυφαίες ερμηνείες, οσκαρικές σίγουρα υποψηφιότητες, στοιχεία που θυμίζουν παραμυθένια ατμόσφαιρα αλλά παράλληλα και τον κλασικό κυνισμό που έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες ταινίες και ένας Λάνθιμος που δεν μας είναι γνώριμος, αφού τα σημεία της φαρσοκωμωδίας στην The Favourite υπερισχύουν και κερδίζουν έδαφος.

Η ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου, προλαβαίνοντας τα Όσκαρ και «φλερτάροντας» μαζί τους, με τις προβλέψεις μας να εστιάζονται αρχικά στο εξαιρετικά καλοδουλεμένο σενάριο με highlight την εξαιρετική ατάκα «Έχω στείλει να φέρουν αστακούς, λέω να τους βάλουμε να κάνουν αγώνες δρόμου και μετά να τους φάμε», με τον Λάνθιμο να κάνει μια αυτοσαρκαστική αναφορά σε προηγούμενο δημιούργημα του.

Φυσικά, δυνατή υποψηφιότητα διεκδικούν και τα μοναδικά κουστούμια της βραβευμένης με Oscar Sandy Powell όπως και ένα βραβείο Α’ ή Β’ γυναικείου ρόλου αναλογεί δικαιωματικά σε μία από τις πρωταγωνίστριες. 

Έτσι, αναμένουμε και τις εντυπώσεις του κοινού με την επίσημη πρεμιέρα του The Favourite, αν και μεταξύ μας, οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου είναι για τα άκρα.

Ή θα μισείς την ιδιαιτερότητα του ή θα την λατρεύεις εσαεί.

belikeyou.gr © 2019 - All Rights Reserved
Exit mobile version