Ο μακιγιέρ της Kim Kardashian μας αποκάλυψε το αγαπημένο του highlighter και μείναμε άφωνοι

Τι λες, θα ακολουθούσες το tip του;
Ο μακιγιέρ της Kim Kardashian μας αποκάλυψε το αγαπημένο του highlighter και μείναμε άφωνοι

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ο γνωστός makeup artist Mario Dedivanovic είναι ο μακιγιέρ που φροντίζει την εικόνα της Kim Kardashian αρκετά χρόνια τώρα.

Μαζί έχουν δοκιμάσει πάρα πολλά makeup looks αφήνοντας μας άφωνους με κάθε της εμφάνιση ή φωτογράφιση.

Ο Mario ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος σε μεγάλη αλυσίδα καλλυντικών και αν και είχε πολλές απορρίψεις στην αρχή της καριέρας του πλέον τα ετήσια εισοδήματά του αγγίζουν τα 70 χιλιάδες δολάρια. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών όπως οι Laura Mercier, Cover Girl, Marc Jacobs καθώς και με την Anastasia Beverly Hills στη οποία υπήρξε beauty ambassador.

Έχει καταφέρει να κατέχει δική του σειρά με επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και κάθε χρόνο διοργανώνει τα πασίγνωστα σεμινάρια του Masterclass που σημειώνουν τεράστια επιτυχία σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη λαμβάνουν χώρα.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Mario αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο makeup tip το οποίο μας εξέπληξε ευχάριστα. Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο του highlighter εκείνος απάντησε:

«Το αγαπημένο μου highlighter δεν είναι υπαρκτό. Αγαπώ να χρησιμοποιώ ένα balm χειλιών σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου όπως τα ζυγωματικά και τα κόκκαλα στη περιοχή των φρυδιών. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα κάνει όμορφες φυσικές αντανακλάσεις χωρίς την ύπαρξη πούδρας ή ιριδίζουσας λάμψης».

Απίστευτο; «Τελευταία λατρεύω να δουλεύω την διάφανη ιριδίζουσα πούδρα της Laura Mercier Glow, την οποία την εφαρμόζω ελαφριά χωρίς υπερβολές στα ζυγωματικά και από πάνω με το δάχτυλο μου περνάω το lip balm που σας προανέφερα. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό».

Τώρα μένει και εσύ να το δοκιμάσεις και να μας πεις πως σου φάνηκε!