Έξοδος… χωρίς χρήματα; Ιδού οι εναλλακτικές λύσεις

Πώς θα αποφύγεις την αμηχανία όταν δεν έχεις χρήματα για να βγεις;
Τολμάς; Η «ιδιαίτερη» λέξη που χαρακτηρίζει κάθε ζώδιο

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Έφτασε σχεδόν το τέλος του μήνα και ο μισθός σου δεν επαρκεί για ακριβές εξόδους; Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν πρέπει να προβληματίζεσαι.

Αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο και πολλές φορές δημιουργεί αμηχανία σε μια γυναικεία παρέα κυρίως όταν το budget σας είναι διαφορετικό. Το λογικό είναι να μπεις στη σκέψη του πώς θα αποφύγεις όλες αυτές τις περιττές για εσένα εξόδους, όμως να που έχεις λάθος.

Μη διανοηθείς να κρύψεις την αλήθεια και προβάλλεις δικαιολογίες. Εξήγησε στις φίλες σου και εκείνες θα σε κατανοήσουν. Τι κάνουμε από εκεί και πέρα;

Βρείτε εναλλακτικές λύσεις

Πάντα πρέπει να υπάρχει και ένα plan B! Το ότι δεν μπορείτε να πάτε σε ένα θέατρο, ή να κλείσετε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια δεν σημαίνει ότι είναι απορρίπτονται όλες οι έξοδοι που μπορείτε να κάνετε.

Η πιο εύκολη λύση είναι να περιηγηθείς στο internet και στις ιστοσελίδες που φιλοξενούν τις τρέχουσες εκδηλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε εναλλακτικές λύσεις.

Έξοδος... χωρίς χρήματα; Ιδού οι εναλλακτικές λύσεις

Συγκέντρωση στο σπίτι

Είναι by far η καλύτερη και πιο οικονομική λύση για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου καθώς μπορείς να προτείνεις ένα pijama party σπίτι σου κάνοντας ατελείωτες γυναικείες συζητήσεις από μόδα μέχρι και για σοβαρά θέματα που σας απασχολούν.

Και το πιο ωραίο από όλα είναι ότι θα παραγγείλετε το αγαπημένο σας φαγητό θα ακούσετε ότι μουσική σας αρέσει και θα πείτε όλα σας τα νέα. Άλλωστε, πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση με τις κολλητές σου μέχρι το πρωί; Πρότεινε το λοιπόν.

Θα βοηθήσεις τις φίλες σου

Μπορεί να μην το αντιληφθούν άμεσα, όμως με το να κάνεις  μια εναλλακτική και  πιο οικονομική έξοδο κάνεις οικονομία και στο δικό τους πορτοφόλι. Για να περάσεις καλά δεν έχει σημασία το πού θα πας αλλά με το ποιους επιλέγεις να πας.

Αν θέλετε όντως να διασκεδάσετε να δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα αλλά να βρείτε ένα πιο οικονομικό και cozy μαγαζί.

Πάντως, η Αθήνα καλύπτει μια ευρεία γκάμα για καλή και ποιοτική έξοδο χωρίς πολλά χρήματα.