Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Τα pigments είναι ένα προϊόντα που εμείς οι επαγγελματίες αγαπάμε ιδιαίτερα.

Πάντα υπάρχει χώρος γι’ αυτά στο επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ μας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι τα pigments;

Οι γνωστές σε όλους σκιές ματιών αποτελούνται από έντονες χρωστικές – τα pigments. Κυκλοφορούν σε matte και ιριδίζουσα υφή για όλες τις διαθέσεις και ώρες. Η βασική τους διαφορά από τις σκιές ματιών είναι ότι η έντασή τους είναι πολύ μεγαλύτερη με ένα μόνο άγγιγμα γιατί τόσο χρειάζεται ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που λατρεύουν τις γυαλάδες στα μάτια και που αγαπούν ιδιαίτερα τα pigments καταφέρνοντας να τα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο.

Μία εξ ’αυτών είναι η απόλυτη beauty inspiration, Jennifer Lopez. Φέτος λοιπόν η Mac Cosmetics με την κολεξιόν Shiny pretty things φέρνει τα αγαπημένα μας pigments και glitter μαζί σε οικονομική συσκευασία των 4 τεμαχίων (40 ευρώ) εν όψει Χριστουγέννων.

Τα must-have pigments τώρα και σε προνομιακή τιμή

Είναι μίνι, πρακτικές και για ταξίδια συσκευασίες και έχεις 2 χρωματικές επιλογές: Σε χρυσές και ροζ αποχρώσεις καθώς και σε θερμές.

Τα must-have pigments τώρα και σε προνομιακή τιμή

Έχεις και φέτος λοιπόν την ευκαιρία να λάμψεις!