Τέλος οι μαύροι κύκλοι: H DIY μάσκα με 2 μόνο υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Ποια αγαπά τα κουρασμένα μάτια; Καμία!
Τέλος οι μαύροι κύκλοι: H DIY μάσκα με 2 μόνο υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Κάτι η κούραση της καθημερινότητας, κάτι το ξενύχτι και κάτι ότι μπορεί να μην περνάς την καλύτερή σου περίοδο από άποψη ψυχολογίας οι μαύροι κύκλοι δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σου.

Αποτέλεσμα; Να μην βλέπεις στον καθρέφτη σου αυτό που θα ήθελες.

Οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι πολλές φορές δεν κρύβονται ούτε με το πιο καλυπτικό concealer, κάτι που σίγουρα δεν βοηθά το πρόσωπό σου να λάμψει.

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Να φτιάξεις μόνη σου την πιο αγνή, σπιτική μάσκα ματιών χρησιμοποιώντας δύο μόνο υλικά τα οποία… κάνουν θαύματα.

Ποια είναι αυτά; Το νερό και ο μαϊντανός.

Πώς να την φτιάξεις

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα μπολ ένα ματσάκι μαϊντανό σε κομματάκια και να τον λιώσεις με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να βγάλει τον ζωμό του και να ανακατέψεις τον χυμό αυτό με ένα κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό.

Τέλος οι μαύροι κύκλοι: H DIY μάσκα με 2 μόνο υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Βρέξε δύο βαμβάκια και εφάρμοσε στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Άσε τη φύση να κάνει το θαύμα της, περιμένοντας 10 λεπτά.

Η χλωροφύλλη και οι βιταμίνες C και Κ του μαϊντανού βοηθούν πολύ στη μείωση του πρηξίματος αλλά και στο άνοιγμα του χρώματος του δέρματος, πράγμα που σημαίνει πως η ευαίσθητη περιοχή των ματιών μόνο να ωφεληθεί έχει από τις ευεργετικές ιδιότητες εν λόγω μυρωδικού.

Tip: Επανάλαβε δύο φορές την εβδομάδα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!