Victoria Beckham: Σου χαρίζει δωρεάν τα ωραιότερα στυλιστικά tips

Μας ξάφνιασε ευχάριστα...
Victoria Beckham: Σου χαρίζει δωρεάν τα ωραιότερα στυλιστικά tips

Tου make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ναι, ναι σωστά διάβασες. Η 44χρονη τραγουδίστρια των Spice Girls που πλέον αποτελεί πρότυπο για κάθε φινετσάτη γυναίκα ξεκινάει δικό της κανάλι στο YouTube. Άκρως λογικό και αναμενόμενο μιας και πολλές θαυμάστριές της, το είχαν ζητήσει στο παρελθόν.

Η Victoria Beckham 10 χρόνια τώρα ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο μόδας έχοντας το δικό της brand ρούχων. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει την δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την εταιρία Estee Lauder. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δίνει τις στιλιστικές συμβουλές της και προσωπικά της beauty tips μέσα από αυτό το κανάλι.

Μοιράστηκε λοιπόν τα νέα σε πρόσφατη ανάρτηση ενός βίντεο στο Instagram λέγοντας: «Είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο κόσμος να δει από εμένα και θα το δει!».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των βίντεο της ανέλαβε ο Derek Blasberg και αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει 20.000 subscribers. Αναμενόμενο βέβαια καθώς είναι αρκετά δημοφιλής και αγαπητή celebrity στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Οπότε, λοιπόν, αναμένουμε αγωνιωδώς το πρώτο της βίντεο ώστε να δούμε τις συμβουλές δια στόματος Victoria Beckham…