Η Emily Ratajkowski σου δείχνει τον τρόπo για το πιο επιτυχημένο 5λεπτο μακιγιάζ

Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.
Η Emily Ratajkowski σου δείχνει τον τρόπo για το πιο επιτυχημένο 5λεπτο μακιγιάζ

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Emily Ratajkowski. Έγινε γνωστή μέσα από το video clip του Robin Thicke Blurred Lines το 2013. Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετά εξώφυλλα  και ένα σκάνδαλο με γυμνές τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν εν αγνοία της όταν κλάπηκε το κινητό της.

Το 2018 παντρεύτηκε τον ηθοποιό και παραγωγό Sebastian Bear-McClard. Αλλά αυτά δεν είναι τα ζητούμενα. Ας επικεντρωθούμε στο πάντα υπέροχο μακιγιάζ της και στα μυστικά της τεχνικής της που δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα να αποκαλύψει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Vogue -και αγγίζει τις 4 εκατομμύρια προβολές-, η Emily μας δείχνει το αγαπημένο της make up look για το ιδανικό ραντεβού σε μόλις 5 λεπτά. Όπως τονίζει, φροντίζει να κρατά τη φυσική υγρασία του δέρματός της απορρίπτοντας τις πούδρες και δουλεύοντας όλα τα liquid προϊόντα με τα δάχτυλά της.

Υποστηρίζει πως σέβεται τους μακιγιέρ αλλά και εκείνη ξέρει πλέον τι ταιριάζει στο πρόσωπό της και τι είναι αυτό που την ομορφαίνει.

Γι’ αυτό λοιπόν προτιμάει stich highlighter στο κέντρο του προσώπου και τα ζυγωματικά και κάνει το contouring της πάλι με κρεμώδες προϊόν για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιεί gel φρυδιών για να τιθασεύσει τις τριχούλες που πετάνε και στη συνέχεια εφαρμόζει μια απαλή καφέ – ροδακινί σκιά ακόμα και στην εσωτερική γωνία του ματιού γιατί θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό τα μεγαλώνει. Φορά αρκετή mascara, αρκετό κρεμώδες ρουζ (που το λατρεύει), απαλό περίγραμμα,κραγιόν nude στα χείλη και ένα χρυσό gloss για το τέλος.

Πως λοιπόν να μην πάει καλά το ραντεβού της με ένα τόσο απλό και chic μακιγιάζ ;