Οι βασικοί κανόνες του πρώτου ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο...
Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Της Σοφίας Ψύλλια

Πόσες ώρες ετοιμασιών και συζητήσεων με τις φίλες σου για το τέλειο ραντεβού έχεις να θυμάσαι; Υποθέτω ατελείωτες, όπως όλες μας.

Ήδη έχεις μάθει πως δεν υπάρχει η τέλεια μέθοδος να ακολουθήσεις ώστε το ραντεβού σου να φαντάζει βγαλμένο από ρομαντική ταινία. Σημασία δεν έχει, όμως, να είναι το τέλειο.

Το παν είναι να περάσεις όμορφα. Αυτό δεν κρίνεται μόνο από εσένα αλλά και από αυτόν που θα σε συνοδεύει σαφώς.

Αν ο συνοδός σου είναι αυτό που ζητάς και θέλεις διακαώς να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση, θα πρέπει να αφενός να κάνεις καλή εντύπωση και αφετέρου να αισθανθείς αυτήν την άνεση μαζί του που θα σε κάνει να επιθυμείς να επαναλάβετε την έξοδό σας.

Ποιος είναι τελικά ο κατάλληλος τρόπος να διαχειριστείς το πρώτο σας ραντεβού;

Να είσαι ο εαυτός σου

Η καλύτερη αρχή που μπορείς να κανείς με έναν άνθρωπο είναι να βασίσεις την σχέση σας στην ειλικρίνεια. Να εκφράζεσαι ελεύθερα και να μοιράζεσαι τις απόψεις σου χωρίς δισταγμούς. Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν.

Το ζητούμενο είναι να σε εκτιμήσει για αυτό που πραγματικά είσαι και όχι για αυτό που εσύ θεωρείς πως είναι το ιδανικό.

Οι βασικοί κανόνες του πρώτου ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Κάνε διάλογο, όχι μονόλογο

Ο σκοπός του ραντεβού είναι να γνωριστείτε. Αυτό δεν θα συμβεί αν μιλάς ακατάπαυστα. Δικαιολογείται λόγω του άγχους εκείνη την στιγμή, αλλά θα σου εξασφαλίσει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό ρώτησε τον για ό,τι σε ενδιαφέρει να μάθεις. Το ραντεβού θα αποκτήσει αμέσως νόημα και για τους δύο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς σας δεν θα βαρεθεί.

Η ευγένεια είναι το παν

Δεν μπορείς μέσα σε λίγες ώρες ξαφνικά να αποκτήσεις τρόπους. Οπότε αυτή η συμβουλή είναι για λίγες και εκλεκτές που η ευγένεια πηγάζει έμφυτα από μέσα τους.

Στα μάτια ενός άνδρα αυτόματα γίνεσαι πιο όμορφη αν συμπεριφέρεσαι με ευγένεια στους γύρω σου και ξέρεις πως να κινηθείς στον χώρο με λεπτότητα και φινέτσα.

Ποιο αρσενικό δεν θέλει να αισθάνεται ότι συνοδεύει μια πραγματική κυρία;

Οι βασικοί κανόνες του πρώτου ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Να είσαι περιποιημένη

Μπορεί να νομίζεις πως οι άνδρες δεν κοιτάνε πολύ την λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι που σε ξεχωρίζει στα μάτια τους. Δεν χρειάζεται να πας ντυμένη και βαμμένη υπερπαραγωγή επειδή είναι το πρώτο σας ραντεβού.

Κατά γενική ομολογία το απλό είναι και το πιο όμορφο. Ό,τι και να φορέσεις σημασία έχει να είσαι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Γιατί το χαμόγελο σου θα θέλει να ξαναδεί, όχι το πανάκριβο Gucci φόρεμα σου…

Το πρώτο μέρος συνάντησης

Το μέρος επηρεάζει πάντα την ψυχολογία μας. Επιλέξτε να πάτε κάπου ήρεμα με απαλή μουσική και ωραία ατμόσφαιρα, προκειμένου να μιλάτε πιο άνετα. Αποφύγετε τα μαγαζιά με δυνατή μουσική και παρά πολύ κόσμο γιατί δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να μιλήσετε όσο πρέπει.

Είδες τελικά που δεν είναι και τόσο δύσκολο;