Οι γυαλάδες που θα απογειώσουν το Xmas μακιγιάζ σου

Και όχι, δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα...
Οι γυαλάδες που θα απογειώσουν το Xmas μακιγιάζ σου

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Είμαι σίγουρος πως όπως και εγώ έτσι και οι περισσότερες από εσάς αγαπάτε να βλέπετε τις γυαλάδες -ναι, τα γνωστά highlighters- στο πρόσωπό σας.

Τα προϊόντα αυτά έχουν δημιουργηθεί με έναν σκοπό: Να σας κάνουν να λάμπετε. Το δέρμα με την πάροδο του χρόνου χάνει κολλαγόνο, υαλουρονικό και ελαστίνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Με τα highlighters, λοιπόν, καταφέρνουμε να χαρίσουμε στο δέρμα μας τη χαμένη του φρεσκάδα.

Ενώ οι γυαλάδες κυκλοφορούν στο εμπόριο χρόνια τώρα, λόγω των τελευταίων make up trends φαίνεται πως έχουν προστεθεί στη λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα στο νεσεσέρ μια γυναίκας.

Επειδή, όμως, το σπορ κρύβει… κινδύνους επιβάλλεται να σε ενημερώσω: Υπάρχουν οι υγρές γυαλάδες και οι γυαλάδες σε μορφή πούδρας.

Εάν είσαι αρκετά λιπαρή καλό θα ήταν να τις αποφύγεις μιας και θα επιδεινώσουν το πρόβλημα. Αν πάλι είσαι μικτή με λιπαρή στην «Τ» ζώνη του προσώπου σου εφάρμοσε τις μόνο στα ζυγωματικά. Στην περίπτωση που είσαι αφυδατωμένη ή ξηρή, να επιλέξεις τις κρεμώδεις ή τις υγρές γυαλάδες που θα κάνουν το δέρμα σου να μοιάζει ενυδατωμένο και γεμάτο υγεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ilikeholiday_shop στις

Τα καλά νέα για εσένα είναι πως αυτά τα Χριστούγεννα η Bobbi Brown κυκλοφόρησε το Highlighting & Glow powder duo. Μία limited edition παλέτα σε μορφή -άκρως ενυδατικής- πούδρας με σύσταση ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Stockmann Tapiola (@bobbibrowntapiola) στις

Κάπως έτσι έχεις έναν παραπάνω λόγο να λάμψεις αυτές τις γιορτές…