Το ’80s inspired μακιγιάζ της Emma Stone που μάλλον… δεν πέτυχε

Μία όχι και τόσο καλή στιγμή για την χολιγουντιανή ηθοποιό.
Το '80s inspired μακιγιάζ της Emma Stone που μάλλον... δεν πέτυχε

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η Emma Stone αναμφίβολα είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood.

Πολλές είναι οι φορές που η 30χρονη πλέον ηθοποιός μας έχει αφήσει άναυδους με τις ultra-chic εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Οι αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της είναι συχνές. Την έχουμε δει από καστανή , χάλκινη έως πλατινέ ξανθό.

Κάτι που αποδεικνύει πως οι αλλαγές δε τη φοβίζουν. Δικαίως, μιας και είναι από τις πιο λαμπερές και φρέσκες ηθοποιούς της Αμερικής. Στην τελευταία, όμως της εμφάνιση, μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Ο λόγος για το μακιγιάζ της.

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε το «παρών» στα Governors Awards που έλαβαν χώρα στο Dolby Theater του Los Angeles, ωστόσο δεν εντυπωσίασε. Στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει ένα απλό και εύκολο up do που ταίριαζε τέλεια με το Louis Vuitton φόρεμα της που είχε vintage διάθεση.

Θέλοντας μάλλον να κάνουν κάτι ιδιαίτερο,  η makeup artist Rachel Woodwin χρησιμοποίησε μία glitter σκιά σε χρυσή απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο που έσβηνε μέχρι τα φρύδια. Στην εσωτερική γωνία του ματιού τοποθέτησε αρκετή ιριδίζουσα λευκή – ασημί σκιά. Στο δέρμα κινήθηκε σε φυσικούς τόνους και στα χείλη της φόρεσε ένα κλασσικό ροζ τριανταφυλλί κραγιόν. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Σαν look η τόση λάμψη μέχρι κάτω από τα φρύδια θεωρώ πως είναι μια ξεπερασμένη τάση που δε την κολακεύει καθόλου. Τα χρώματα που διάλεξε , επίσης δεν αναδείκνυαν  τα μάτια της και  το δέρμα της φαίνεται θαμπό. Το κραγιόν της υπέροχο και κλασσικό.

Μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση για την Emma αλλά δεν πειράζει Rachel, θα σου δώσουμε κι άλλη ευκαιρία !