Της Σοφίας Ψύλλια

Η χημεία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι κάτι το οποίο δεν κρύβεται και δεν αργεί να εκδηλωθεί. Γι’ αυτά τα ζευγάρια ο χρόνος που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα ήταν αρκετός για να καταλάβουν πως έπρεπε να υπάρξουν μαζί.

Κάποια κρατάνε μέχρι σήμερα, άλλα δεν άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου, έγραψαν όμως τη δική τους κινηματογραφική -και όχι μόνο- ιστορία.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινιών που αγαπήσαμε και μας έκαναν να πιστέψουμε κι εμείς στο happy end.

Έστω και για λίγο…

Jennifer Lopez & Ben Affleck – Gigli

Τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν (και) στην πραγματικότητα

Η ταινία «Gigli» το 2002 έφερε κοντά τη Jennifer Lopez με τον άντρα που έμελλε να… τη ρίξει στα πατώματα. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ben Affleck.

Οι δυο τους αμέσως επισημοποίησαν τη σχέση τους, αρραβωνιάστηκαν και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Η Jennifer δεν είχε πως ήθελε να κάνουν οικογένεια μαζί, από ό,τι φάνηκε όμως τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία. Ο Ben, βλέπεις, ακύρωσε τον αρραβώνα τους ελάχιστο καιρό πριν γίνει. Όσο για τη JLo; Παραδέχτηκε μερικά χρόνια αργότερα πως ο χωρισμός τους την είχε διαλύσει…

Brad Pitt & Angelina Jolie – Mr. & Mrs. Smith

Τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν (και) στην πραγματικότητα

Γνωστοί και ως Brangelina. Το ζευγάρι αυτό υπήρξε αδιαμφισβήτητα -αν όχι το πιο όμορφο- ένα από τα πιο όμορφα κινηματογραφικά ζευγάρια της εικοσαετίας.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith» το 2005. Στην αρχή διέψευδαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, όμως αργότερα ήταν αδύνατο να κρύψουν αυτό που ένιωθαν.

Παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν αρκετά άσχημα το 2016, με τα έξι τους παιδιά να τους έχουν οδηγήσει αρκετές φορές στα δικαστήρια για την κηδεμονία.  Δυστυχώς, το φινάλε τους παραήταν άδοξο.

Ryan Gosling & Rachel McAdams – The Notebook

Τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν (και) στην πραγματικότητα

Μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες που όλες μας έχουμε κλάψει εξαιτίας της άπειρες φορές. Μιλάμε, για ποια άλλη; Για το «Notebook» φυσικά.

Ήταν αδύνατον, λοιπόν, οι πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Rachel McAdams να μην ερωτευτούν και στην πραγματικότητα. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αφού στα γυρίσματα της ταινίας δεν συμπαθούσαν ο ένας τον άλλον. Όμως οι καλύτερες σχέσεις, αποδεδειγμένα, αρχίζουν με αυτόν τον τρόπο.

Τελικά έζησαν τρία χρόνια έντονου πάθους, χώρισαν και σήμερα παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Ashton Kutcher & Mila Kunis – That 70’s Show

Τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν (και) στην πραγματικότητα

Οι δυο τους είναι αξιολάτρευτοι και η ευτυχία φαίνεται στα μάτια τους.

Γνωρίστηκαν στη σειρά  «That 70’s Show» το 1998 όταν η Mila ήταν μόνο 14 χρονών και ο Ashton 19. Το πιο ρομαντικό στοιχείο στην ιστορία τους είναι ότι το πρώτο της φιλί ήταν μαζί του σε μια σκηνή στη σειρά. Αργότερα έχασαν επαφή, όμως οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, το 2012.

Μετά από δυο χρόνια παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δυο παιδιά. Η ιστορία τους μας πείθει ότι αν είναι γραφτό να είσαι με κάποιον, θα είσαι όσα χρόνια και αν περάσουν.

Johnny Depp & Amber Heard – The Rum Diary  

Τα ωραιότερα κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν (και) στην πραγματικότητα

«Κεραυνοβόλος έρωτας» χαρακτηρίζεται αυτό που ένιωσαν αυτοί οι δυο ηθοποιοί στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». Στις αρχές του ρομαντικού τους ειδυλλίου σπάνια πραγματοποιούσαν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να προφυλάξουν τη σχέση τους.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε το 2012. Το 2015 παντρεύτηκαν σε ένα νησί στις Μπαχάμες, που ανήκει στον Johnny από το 2004. Μπορείς να φανταστείς πιο ονειρεμένο γάμο;

Δυστυχώς, το τέλος αυτής της σχέσης θα το χαρακτηρίζαμε εφιαλτικό, αφού η αιτία του χωρισμού τους το 2017 ήταν ο ξυλοδαρμός που υπέστη η Amber από τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της…

Συμπέρασμα;

Τελικά, σημασία δεν έχει ποσό χρονικό διάστημα θα κρατήσει κάτι, αλλά όσο κρατήσει να το ζήσεις στο έπακρο. Ούτως ή άλλως, στο τέλος μένουν πάντα οι αναμνήσεις,  για αυτό φρόντισε να είναι ωραίες.