Πάτα play! Τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να μπεις νωρίς στο mood

Στο άκουσμά τους γινόμαστε ξανά παιδιά!
Πάτα play! Τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να μπεις νωρίς στο mood

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Ανυπομονείς και εσύ να έρθουν τα Χριστούγεννα;

Η περίοδος κατά την οποία τα δέντρα είναι ολοστόλιστα με όλων των ειδών τα φωτάκια και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες, η ζεστασιά μεταξύ των ανθρώπων είναι διάχυτη, η παρέα δεν λείπει ποτέ από το σπίτι σου και τα οικογενειακά τραπέζια δίνουν και παίρνουν.

Και το καλύτερο: Πώς να παραλείψουμε τα υπέροχα μελομακάρονα;

Για να αρχίσεις να μπαίνεις κι εσύ σιγά σιγά στο χριστουγεννιάτικο mood ήρθε η ώρα να πατήσεις play στα καλύτερα Xmasτραγούδια και -γιατί όχι;- να τα αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Ξεκινάμε;

Last Christmas – Wham!

 

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε αυτό εδώ τον κόσμο που να μην έχει ακούσει έστω και μία φορά αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο κομμάτι που έχει ερμηνεύσει ο αείμνηστος George Michael.

Ακούγοντας το, το πρώτο που θα έρθει στο μυαλό κάποιου είναι κάποιος ανεκπλήρωτος έρωτας. Ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά την επιτυχία του!

Το Last Christmas πρωτοκυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου του 1984.

All I want for Christmas is you – Mariah Carey

 

Θα σας πάω πίσω στο 1994 όπου κυκλοφόρησε αυτό το άκρως ερωτικό τραγούδι στο οποίο η superstar Mariah Carey μας χάρισε τον πιο παιχνιδιάρικο εαυτό της.

Το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε σε ταινία animation και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την δεις.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πως η Mariah όλα αυτά τα χρόνια έχει βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια από τα δικαιώματά του, έτσι;

Feliz Navidad – José Feliciano

 

Είναι ένα από τα πιο χορευτικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αρκεί η πρώτη νότα για να βάλει για τα καλά στο κλίμα. Ήταν το 1970 όταν ηχογραφήθηκε από τον José Feliciano με τους στίχους να είναι αγγλικοί αλλά και ισπανικοί.

Πόσο το αγαπάμε!

So this is Christmas – Robbie Williams

 

Αυτό το τραγούδι κι αν σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

Το ακούσαμε πρώτη φορά το 1998 και έκτοτε μας κρατά συντροφιά κάθε χρόνο, με τους στίχους να έχουν τυπωθεί για πάντα στη μνήμη μας.

Τι να πρωτοδιαλέξεις;

Καλή μας ακρόαση…