Η χριστουγεννιάτικη σειρά μακιγιάζ της Kylie Jenner αποτελεί γεγονός

Από το καλό στο καλύτερο τα Kylie Cosmetics!
Η χριστουγεννιάτικη σειρά μακιγιάζ της Kylie Jenner αποτελεί γεγονός

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Εδώ και μερικά χρόνια η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian που πρόσφατα έγινε και μαμά, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε κάτι που αγαπάει πολύ, το μακιγιάζ.

Είμαι σίγουρος πως πολλές από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει τα διάσημα lip kits  της Kylie που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν η δαιμόνια επιχειρηματίας έκανε ξανά το θαύμα της.

Με άκρως γιορτινή και… frozen διάθεση κυκλοφόρησε προϊόντα που δεν θα δελεάσουν απλά τις fans της, μα θα τις ξετρελάνουν: Limited edition παλέτα σκιών, υγρές σκιές ματιών πούδρες, highlithers ρουζ, σταθερά και matte liquid κραγιόν, lip glosses και περιγράμματα χειλιών.

Το μοναδικό frozen αμπαλάζ των προϊόντων μαζί με τη γνωστή ποιότητα της μάρκας Kylie Cosmetics σου εγγυώνται όχι μόνο design αλλά και μοναδικές υφές με μεγάλη διάρκεια.

Το λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου με τους fans της Kylie να αδημονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τα νέα προϊόντα.

Πρόσφατα, μάλιστα, το brand της μπήκε με μόνιμο counter  γνωστής αλυσίδας καλλυντικών εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της στα ύψη, καθιστώντας τη την πιο πλούσια αδερφή της πολυμελούς οικογένειας Kardashian – Jenner.

Για την ακρίβεια, το περιοδικό Forbes την ανακήρυξε τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο  αφήνοντας πίσω τον Mark Zuckerberg -δημιουργό του Facebook-, με την αξία της εταιρείας της να αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Δικαιωματικά, της αξίζει η τόση επιτυχία γιατί επένδυσε σε κάτι που αγαπάει πολύ, τη γυναικεία ομορφιά.

Εύγε Kylie !