Τα 3 limited edition χριστουγεννιάτικα κόκκινα κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Ήρθε η ώρα για κόκκινο. Πολύ κόκκινο.
Τα 3 limited edition χριστουγεννιάτικα κόκκινα κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Lancôme την έχει καλλιτεχνική διευθύντρια. Οι celebrities την έχουν ιέρεια του μακιγιάζ τους. Ο λόγος για την makeup artist Lisa Eldridge που είναι ευρέως γνωστή για τα beauty YouTube βίντεο της τώρα λανσάρει την δική της σειρά καλλυντικών.

Βρίσκεται στον χώρο της ομορφιάς 20 χρόνια με αποτέλεσμα να γνωρίζει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος.

«Μερικά χρόνια πριν είδα στο όνειρό μου πως ένα κραγιόν δημιουργήθηκε από ένα βελούδινο ύφασμα. Αμέσως σκέφτηκα πως αν καταφέρω να υλοποιήσω αυτό το όνειρο θα ήταν υπέροχο να βγει σαν limited edition τα Χριστούγεννα». Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία πίσω από τα 3 limited edition βελούδινα κόκκινα κραγιόν που θα λανσαριστούν στις 18 Νοεμβρίου!

Η Lisa ήθελε αυτή η υφή του βελούδου να μπορεί να αποτυπωθεί επάνω στα χείλη της κάθε γυναίκας. Πέρα από την ποιότητα του κραγιόν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στην συσκευασία του.

Πολυτελής και minimal με vintage διάθεση, θα σε κάνει να θες να το κάνεις αμέσως δικό σου. Βγαίνει σε 3 αποχρώσεις του κόκκινου: Velvet Morning – ένα έντονο πορτοκαλί κόκκινο, Velvet Jazz – κόκκινο στο χρώμα του κρασιού και Velvet Ribbon στο all time classic κόκκινο με μπλε υποτόνους.

Αναμφίβολα το κόκκινο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και τώρα η Lisa σε προκαλεί να πειραματιστείς με τα βελούδινα κραγιόν της και να ξεχωρίσεις!