My Style Rocks… κατ’ οίκον: Τι μας δίδαξε στυλιστικά το ριάλιτι μόδας

Τάδε έφη Στέλιος Κουδουνάρης...
My Style Rocks... κατ' οίκον: Τι μας δίδαξε στυλιστικά το ριάλιτι μόδας

Της Μάρως Καρούση 

Πολλοί το έχουν κατηγορήσει για τα σκληρά στοιχεία ριάλιτι που περιέχει και για τις κριτικές στα κορίτσια που τις οδηγούν στο ασταμάτητο κλάμα.

Ήρθε, όμως, η ώρα να παραδεχτούμε όλες μια γενική και αντικειμενική αλήθεια: Το «My Style Rocks» εδώ και 2 χρόνια, ήρθε και μας σύστησε αρκετά trends που ούτε που θα περνούσαν από το μυαλό μας ποτέ, στοιχεία για το στυλ μας αρκετά παρακινδυνευμένα που εν τέλει αποτέλεσαν must επιλογές και στο φινάλε μας έμαθε ότι και οικοδέσποινα να είσαι και από το σαλόνι στο δωμάτιο να πηγαίνεις, ΟΦΕΙΛΕΙΣ, να έχεις τσάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

Ας δούμε ποια ήταν εκείνα τα μαθήματα που πήραμε, κυρίως από τον αγαπημένο μας σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη.  

Μάθημα 1ο: Πανωφόρι 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

Ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ δεν βγαίνεις έξω χωρίς πανωφόρι.

Και αν έχουν γίνει τσακωμοί στο «My Style Rocks» για το συγκεκριμένο ζήτημα και αν έχει ανέβει το αίμα των κριτών στον Θεό, στη θέαση της απουσίας παλτό/τζάκετ/σακακιού.

Εάν λοιπόν, έχουμε να θυμόμαστε κάτι από αυτό το παιχνίδι είναι πως όπου και αν πηγαίνουμε και κυρίως ό,τι εποχή και να είναι, το πανωφόρι πρέπει να είναι η προέκταση του χεριού μας.

Μάθημα 2ο: Καλσόν και πέδιλο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Leka. (@marialeka_____) στις

Τι έγινε; Κορόιδευες τους Γερμανούς τουρίστες που φορούσαν πέδιλο με κάλτσα και τώρα έγινε μόδα; Σχεδόν. Όχι πείτε μου, ποια πριν το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, θα έβλεπε γυναίκα να φοράει μαύρο καλσόν με πέδιλο και θα έλεγε «μα τι ωραίο στυλ;».

Ελάτε κορίτσια, καμία! Όμως, δες το δες το δες το στα κορίτσια του ριάλιτι, συνήθισε το μάτι μας και τώρα όχι μόνο δεν μας «κλωτσάει» αλλά πλέον το αποζητάμε κιόλας.

Μάθημα 3ο: Ζώνες παντού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sıllǝpɐdɐԀ ɐuıʇsıɹɥƆ (@christinapapadellis) στις

Φορούσαμε και εμείς, πλέοντας μέσα στην στυλιστική μας άγνοια και αμορφωσιά, τα φαρδιά πουλόβερ, τα φαρδιά φορέματα και θεωρούσαμε πως εξυπηρετούμε και το oversize στυλ.

Μέχρι που ήρθε ο κύριος Κουδουνάρης και μας είπε «Τι είναι αυτό, σε παχαίνει…πρέπει να έχεις μέση!».

Αυτό ήταν, είπες σε γυναίκα τέτοιο πράγμα για συγκεκριμένο ρούχο και θα συνεχίσει να το φοράει νομίζεις; Σε ποιο ουράνιο και τόξο; (όλα τα ριάλιτι μόδας μαζεμένα σε αυτό το άρθρο).

Έτσι, μέσα σε χρόνο dt, οι ζώνες έγιναν οι καλύτερες μας φίλες και τις επιλέγουμε με οποιοδήποτε φαρδύ ρούχο και αν βάλουμε.

Όχι που δεν θα έχουμε και μέση!

Μάθημα bonus : Βγάλε φωτογραφία τον εαυτό σου πριν βγεις έξω 

Όπως μας έμαθαν οι κριτές του «My Style Rocks», όταν ετοιμαζόμαστε κοιταζόμαστε πολύ κοντά στον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε την πραγματική μας εικόνα όπως την βλέπουν οι άλλοι.

Έτσι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε μια φωτογραφία το look μας, ή ακόμα καλύτερα αν είναι κάποιος μαζί μας να μας βγάλει αυτός.  

*Και αν είναι καλή την ανεβάζεις και στο Instagram.