Kate Moss: Μοιράζεται το μυστικό της για φρέσκο, λαμπερό δέρμα στο λεπτό

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις.
Kate Moss: Μοιράζεται το μυστικό της για φρέσκο, λαμπερό δέρμα στο λεπτό

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Το beauty icon Kate Moss, το πανέμορφο αυτό μοντέλο των ’90s, τα έχει ζήσει όλα στη ζωή του.

Την έχουμε δει να ποζάρει για δεκάδες εξώφυλλα, να πρωταγωνιστεί σε χιλιάδες αντίτυπα περιοδικών, να είναι το main model σε πασαρέλα μεγάλων Οίκων μόδας. Ένα πρόσωπο μοναδικό, τόσο διαχρονικό και elegant που πολλές φορές αβίαστα τη συγκρίνουμε με μοντέλα νέας κοπής που μπορεί να έχουν τα μισά της χρόνια.

Εκείνη, όμως, καταφέρνει με μια της εμφάνισή να τις ισοπεδώνει στο λεπτό! Η Kate, λοιπόν, μοιράστηκε το δικό της μυστικό που βοηθά την επιδερμίδα της να μοιάζει φρέσκια και λαμπερή στο λεπτό.

Τι κάνει; Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, συνηθίζει να βασίζει τη φρεσκάδα του δέρματός της σε ένα μεγάλο μπολ με μπόλικο πάγο μέσα στον οποίο έχει προσθέσει αρκετό κρύο νερό και κομμάτια από αγγούρι. Το 44χρονο top model, κάθε πρωί βουτά το κεφάλι του μέσα για όσο περισσότερο αντέχει.

Με το κόλπο αυτό, βοηθά το πρόσωπό της να ξεπρηστεί και καταφέρνει να συσφίξει το δέρμα της.

«Λόγω δουλειάς αποφεύγω να βάφομαι εκτός. Αγαπάω τον τρόπο που δείχνει το δέρμα μου καθώς και την αίσθηση που έχει ύστερα από ένα σαββατοκύριακο στο χωριό», εξομολογείται και μας αποδεικνύει πως… the simple is always better.

Εσύ θα τολμήσεις να «παγώσεις» για χάρη της επιδερμίδας σου;