Κεφάλαιο «σοβαρή σχέση»: Πώς ένας άνδρας θα τη θέλει περισσότερο από σένα

Πες στις φίλες σου να ετοιμάζουν σιγά-σιγά το bachelor. 
Επιτυχία στο 100%: Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια ζωδίων που δεν χωρίζουν με τίποτα

Της Σοφίας Ψύλλια    

Έφτασες, λοιπόν, στο σημείο της ζωής σου που νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Είσαι πολύ τυχερή αν έχεις βρει τον άνθρωπο που οραματίστηκες μαζί του το μέλλον. Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπεις πως αυτός είναι πιο χαλαρός;  

Τα πάντα στη ζωή χρειάζονται χρόνο για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων.

Όσον αφορά στις σχέσεις, οι άνδρες είναι απλοί, δεν χρειάζεται να ζορίζεις το μυαλό σου καθημερινά και να αναρωτιέσαι τι τους αρέσει και τι όχι.

Ποιοι είναι τελικά οι τρόποι για να σκεφτούν πριν από σένα τη σοβαρή σχέση με προοπτικές;

Μίλα μόνο για το παρόν

Στους άνδρες δεν αρέσουν οι πολύπλοκες καταστάσεις. Για εκείνους, αφού ζείτε στο παρόν θα μιλάτε μόνο για αυτό, τι πιο λογικό;

Ζήσε το τώρα, απόλαυσε την στιγμή και αφέσου ελεύθερη. Μην αφήνεις το παρελθόν να βασανίζει εσένα και τη σχέση σου. Άστο εκεί που ανήκει, στο παρελθόν.

Και όσο για το κοινό σας μέλλον, όσο λιγότερο του μιλάς για αυτό, τόσο περισσότερο θα σου μιλάει εκείνος.

Να τον θαυμάζεις, μην τον κρίνεις

Επικρότησε τον στα σωστά και συμβούλεψε τον στα λάθη. Κάν’ τον να νιώσει ότι τρέφεις θαυμασμό για το πρόσωπό του και ποτέ μην τον κρίνεις. Αντιθέτως, συμβούλεψε τον και οδήγησε τον προς τον σωστό δρόμο.

Έτσι, θα νιώσει ασφάλεια κοντά σου και θα σου μιλήσει για όλα τα μελλοντικά σχέδια που έχει στο μυαλό του, που μέσα σε αυτά, να είσαι σίγουρη, ότι θα είσαι και εσύ.

Είναι καλό να είσαι ρεαλίστρια, όμως τι προτιμάς; Να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα μόνη σου ή να ονειρεύεστε μαζί; Όλα με μέτρο βέβαια.

Κεφάλαιο «σοβαρή σχέση»: Πώς ένας άνδρας θα τη θέλει περισσότερο από σένα

 Να έχεις φαντασία

Είναι πολύ όμορφο μια σχέση να έχει τις συνήθειές της. Όμως, όταν με το πέρασμα του χρόνου αρχίσουν να χάνουν την αίγλη τους, καλό είναι να γίνουν μικρές αλλαγές, για να ανανεωθεί η σχέση.

Κανόνισε ένα διήμερο ταξίδι, οργάνωσε μια συγκέντρωση με φίλους σας στο σπίτι, κλείσε τραπέζι σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει και χιλιάδες άλλες τόσες ιδέες. Σπάσε την ρουτίνα και δεν έχει λόγο να σε βαρεθεί.  

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Ό,τι νιώθουμε, αυτό εκπέμπουμε. Άσε τη θηλυκότητά σου να απελευθερωθεί και να κάνει τα μαγικά της. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, και το θέλει τώρα.

Στα αρσενικά αρέσει η γυναίκα που έχουν δίπλα τους να έχει προσωπικότητα και να νιώθει άνετα με τον εαυτό της. Ποτέ μην δώσεις την εντύπωση ότι είσαι δεδομένη. Καθημερινά πρέπει να σε διεκδικεί για να σε κρατήσει.

Να έχεις στόχους και ενδιαφέροντα

Τι πιο ελκυστικό από μια αποφασισμένη γυναίκα που έχει στόχους και τους πετυχαίνει; Ο άνδρας προτιμάει να είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και όχι ολόκληρο το βιβλίο.

Νιώθει, έτσι, ότι έχει μια συνειδητοποιημένη γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα του, που έχει τα ενδιαφέροντα της, κυνηγάει τα όνειρα της και δεν εξαρτάται από κανέναν. Προσπάθησε να είσαι ανεξάρτητη σε όλους τους τομείς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθεί να ενταχθεί στη ζωή σου και να σε θαυμάζει. Τι άλλο θες; Νομίζω σε καλύψαμε.  

Κεφάλαιο «σοβαρή σχέση»: Πώς ένας άνδρας θα τη θέλει περισσότερο από σένα

Να είσαι ανιδιοτελής

Κάνε όμορφες πράξεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Όσο κι αν πιστεύεις ότι τα μηνύματα που αφήνεις στον καθρέφτη του με το κόκκινο κραγιόν σου δεν του κάνουν καμία αίσθηση, κάνεις λάθος. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που σε κάνουν ξεχωριστή στα μάτια του.

Φτιάξ’ του πρωινό, στείλ’ του όμορφα μηνύματα σε μια πιεστική μέρα που είχε, βάλε να δείτε την αγαπημένη του ταινία και άλλες τόσες μικρές όμορφες πράξεις, που μόνο εσύ ξέρεις ότι του ανεβάζουν την διάθεση.  

Άντε, και καλά στέφανα.