Τους χωρίζουν πάνω από 10 χρόνια! Ζευγάρια του Hollywood που δεν παρατηρείς πως έχουν διαφορά ηλικίας

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 
Τους χωρίζουν πάνω από 10 χρόνια! Ζευγάρια του Hollywood που δεν παρατηρείς πως έχουν διαφορά ηλικίας

Της Σοφίας Ψύλλια

Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα στερεοτύπων, όσον αφορά στη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ειδικά αν η γυναίκα είναι ηλικιακά μεγαλύτερη του άνδρα. Εμείς είμαστε της άποψης, πως ο έρωτας κρύβεται σε πράγματα που δεν είναι εμφανή, όπως η ηλικία ή η εξωτερική εμφάνιση.

Ο πραγματικός έρωτας  γεννιέται από την προσωπικότητα και την ενέργεια που σου μεταδίδει ένας άνθρωπος.  

Τα παρακάτω ζευγάρια θα σου αποδείξουν ότι ο έρωτας ομορφαίνει και πως η ηλικία σου δεν καθορίζεται από τον αριθμό που γράφει η ταυτότητα σου, αλλά από το πόσο εσύ αισθάνεσαι ότι είσαι.   

Jay Z – Beyonce

View this post on Instagram

Jayoncé ❤️ #beyoncé @beyonce

A post shared by B E Y O N C É F A N P A G E (@beyhivelicious) on

Το πιο επιτυχημένο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας  -χωρίς αμφισβήτηση. Η σχέση τους έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όμως τις ξεπερνούν και μας αποδεικνύουν ότι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν.

Δεν είναι μόνο ένα ταιριαστό ζευγάρι -ας ξεχάσουμε για λίγο τις απιστίες του Jay Z!- αλλά και ένα πολύ δυναμικό δίδυμο στην μουσική σκηνή. 

Gerard Pique – Shakira

Ο ποδοσφαιριστής και η κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του τραγουδίστρια – χορεύτρια. Ένα ζευγάρι που φαντάζει παραμυθένιο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka» και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Και λογικό, αφού δεν περνάει απαρατήρητο ούτε το λίκνισμα της Shakira, ούτε το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα του Gerard. Μαζί έχουν δυο παιδιά και καθημερινά ενισχύουν την άποψη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Jason Statham – Rosie Huntington

View this post on Instagram

??❤

A post shared by ROSIE AND JASON FAN PAGE ???? (@rosiehwstatham) on

Το πανέμορφο αγγελάκι της «Victoria Secret» και ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ταινιών δράσης είναι μαζί 8 χρόνια και πρόσφατα απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι. Τι και αν τους χωρίζουν 20 χρόνια;

Οι δυο τους είναι από τα πιο ζηλευτά ζευγάρια του Hollywood και όταν τους βλέπεις ξεχνάς όχι μόνο ηλικίες αλλά… και το όνομά σου.

Μετά από αυτά τα ζευγάρια είμαστε σίγουρες ότι το τελευταίο πράγμα που θα αναρωτιέσαι για κάποιον που γνωρίζεις θα είναι η ηλικία του.