4 διάσημες καριερίστες αποκαλύπτουν σε 4 φράσεις το «μυστικό» για επιτυχημένη καριέρα

Τι μας προτείνουν οι γυναίκες - πρότυπα για να έχουμε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα;
4 διάσημες καριερίστες αποκαλύπτουν σε 4 φράσεις το «μυστικό» για επιτυχημένη καριέρα

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς οι γυναίκες – πρότυπα έχουν καταφέρει μέσα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους να ξεχωρίσουν με το έργο τους;

Στη δύο ταχυτήτων κοινωνία που ζούμε -έχοντας αυξηθεί η απαιτήσεις και τα skills που επιβάλλεται να έχει μια γυναίκα για να ξεχωρίσει στην ανδροκρατούμενη κοινωνία, η επιτυχία έρχεται μόνο μέσα από πολύ κόπο και σίγουρα ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Για αυτό ακριβώς τον λόγο συγκεντρώσαμε τους χρυσούς κανόνες των πιο επιτυχημένων επαγγελματικά γυναικών τις οποίες θαυμάζουμε. Τι ακριβώς κάνουν αυτές οι γυναίκες;

Coco Chanel

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parfumerie Damiette (@parfumeriedamiette) στις

«Μην ξοδεύεις τον χρόνο σου χτυπώντας έναν τοίχο για να τον μετατρέψεις σε πόρτα».

Η σιδηρά κυρία της μόδας και του στυλ, η οποία άφησε για τα καλά το στίγμα της στον χώρο της μόδας, είναι το απόλυτο πρότυπο γυναίκας που έχει επιτύχει επαγγελματικά και διακρίνεται μέχρι και σήμερα.

Lady Gaga

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

«Μερικές γυναίκες επιλέγουν να ακολουθούν τους άντρες και άλλες τα όνειρά τους. Αν αναρωτιέστε τι να επιλέξετε να θυμάστε το εξής, πως η καριέρα σας ποτέ δεν θα ξυπνήσει ένα πρωί να σας πει ‘λυπάμαι, αλλά δεν σε θέλω άλλο’».

Τώρα καταλαβαίνουμε απολύτως γιατί η συγκεκριμένη  τραγουδίστρια, μουσικός και ηθοποιός είναι τόσο επιτυχημένη γνωρίζοντας πολύ καλά τον δρόμο για την επιτυχία.

Marie Curie

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OSSTUFFS (@adminoss) στις

«Πρέπει να έχουμε επιμονή και  πάνω από όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε προικισμένες για κάτι και ότι θα καταφέρουμε».

Πρότυπο γυναίκας η οποία προσέφερε πολλά στον κόσμο της φυσικής και όπως και η ίδια τονίζει το μαγικό συστατικό για την επιτυχία είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Dame Anita Roddick (ιδρύτρια της εταιρείας Τhe Βody Shop)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Body Shop Australia (@thebodyshopaust) στις

«Ό,τι και αν κάνεις να είσαι διαφορετική. Αυτή τη συμβουλή μου έδωσε η μητέρα μου και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη. Εάν είσαι διαφορετική, θα ξεχωρίσεις».

Ακριβώς, αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να είσαι και να παραμένεις ξεχωριστή, να μην αλλοιώνεσαι για χάρη της κοινωνίας, να είσαι αυθεντική και σίγουρη ότι οι πραγματικοί άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο σου!

Και μην ξεχνάς: Η καριέρα απαιτεί θυσίες!