Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Την απάντηση δίνουν τα ίδια τα αρσενικά.
Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Της Σόφης- Τζίνας Προίσκου

Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχεις αναλύσει ώρες ατελείωτες με τις φίλες σου το τι πραγματικά αποζητούν οι άνδρες από μία γυναίκα

Η αλήθεια είναι μία: Όταν οι άντρες ερωτεύονται, ερωτεύονται ειλικρινά και απόλυτα αρκεί να βρουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τους εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και θα τους κάνουν το περιβόητο «κλικ».

Ποια είναι αυτά σύμφωνα με τους ίδιους;

Χαρακτήρας

Δυστυχώς, ζούμε στην εποχή των social media και κυρίως οι γυναίκες δίνουν πάρα πολύ έμφαση στην εξωτερική τους εμφάνιση νομίζοντας πως αυτό είναι το κλειδί για να εντυπωσιάσουν. Μέγα λάθος!

αίσθηση του χιούμορ που έχει, το αληθινό και όχι το ψεύτικο γέλιο που κάνει με τις παρέες της. Ναι,η εμφάνιση εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι το κλειδί για να αποκτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Ευφυΐα

Το μεγαλύτερο «όπλο» που διαθέτει μια γυναίκα είναι η εξυπνάδα της! Οι πολύπλευρες γνώσεις που έχει μια γυναίκα για τον κόσμο γενικότερα αλλά και η κρίση που έχει πάνω σε σημαντικά θέματα για τη ζωή είναι στοιχείο που διεγείρει το ανδρικό μυαλό. του άντρα.

Αυτοσεβασμός

Μεγάλο κεφάλαιο ο αυτοσεβασμός. Αν δεν σέβεσαι εσύ η ίδια τον εαυτό σου τότε ποιος; Συχνά αυτό που τρομάζει τους άντρες είναι ότι πολλές γυναίκες δεν έχουν μάθει να σέβονται τον εαυτό τους. Το να μην εκθέτεις διαρκώς τον εαυτό και την κοινωνική σου ζωή στα social media όχι μόνο αποτελεί δείγμα αυτοσεβασμού, μα επιπλέον σε καθιστά μυστήρια και ενδιαφέρουσα.

Τι κάνει μια γυναίκα ερωτεύσιμη; Κι όμως, δεν είναι η εξωτερική της εμφάνιση

Αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό από την εμπιστοσύνη που μια γυναίκα έχει στον εαυτό της. Γιατί αυτή η γυναίκα έχει μάθει να αγαπάει κυρίως τα ελαττώματά της, το σώμα της, κάθε τι επάνω της. Έχει φιλοδοξίες της και επιθυμίες που θέλει να πραγματοποιήσει.

Αυτού του είδους τις γυναίκες, τα αρσενικά τις έχουν πρώτες στην λίστα προτίμησής τους γιατί έλκονται από την αύρα που τους εμπνέει. Κατά κάποιο τρόπο νιώθουν ότι συμπληρώνονται από μια τέτοια γυναίκα γιατί ξέρει να δίνει και όχι μόνο να παίρνει από μια σχέση…

Μήπως να το ξανασκεφτείς λοιπόν;