Ανδρική απιστία: Η ημέρα και η ώρα που βάσει έρευνας τα αρσενικά τείνουν να ξενοκοιτούν

Κι όμως, έχουν συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που...κοιτάνε αλλού.
Ανδρική απιστία: Η ημέρα και η ώρα που βάσει έρευνας τα αρσενικά τείνουν να ξενοκοιτούν

«Υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την απιστία;», θα αναρωτηθεί κανείς. Όπως φαίνεται υπάρχει, υπό την έννοια του ότι οι άνδρες δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται «ορεξάτοι» καθημερινά.

Αυτό ακριβώς προκύπτει από έρευνα της δημοφιλούς ιστοσελίδας παράνομων -να τονιστεί αυτό!-γνωριμιών illicitencounters.com, η οποία προχώρησε σε ανάλυση δεδομένων των αρσενικών μελών της, τα οποία δραστηριοποιούνται ενεργά στις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Οι άνδρες που μπαίνουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο προκειμένου με εχεμύθεια και ασφάλεια να βρουν μία εφήμερη παρτενέρ χωρίς να εκτεθούν, ανέρχονται σε εκατομμύρια, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως στο μεγαλύτερο ποσοστό τους παρουσίασαν την τάση να «ψαχτούν» δύο πολύ συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Ο λόγος για τη Δευτέρα και την Παρασκευή. Στο ξεκίνημα, δηλαδή, και το τέλος της εβδομάδας!

Βάσει χρονοδιαγράμματος, οι άπιστοι χρήστες ξεκινούν νωρίς το πρόγραμμά τους τις Δευτέρες, κάνοντας την είσοδό τους στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μεταξύ 08:00 και 9:00 το πρωί.

Όσο για τις Παρασκευές; Αποδεικνύονται βραδινοί τύποι, αφού φέρονται να ψάχνουν για νέες γνωριμίες μεταξύ  21:00 και 22:00 το βράδυ.

Εμείς από τη μεριά μας, πάντως, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε πως άντρας που θέλει να απατήσει θα το κάνει κι ας είναι και Τετάρτη μεσημέρι…