Αντιπαθείς τα μπουζούκια; 3 «εναλλακτικά» κέντρα διασκέδασης μεταξύ πίστας και clubbing!

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να μείνεις στο σπίτι.
Αντιπαθείς τα μπουζούκια; 3 «εναλλακτικά» κέντρα διασκέδασης μεταξύ πίστας και clubbing!

Της Μάρως Καρούση 

Πριν ξεκινήσεις τις κλασσικές ατάκες του στυλ «εγώ-δεν-πάω-μπουζούκια-τα-έχουμε-πει», φορέσεις τις πιτζάμες σου και ανοίξεις το Netflix, μάθε πως το live clubbing είναι εδώ (ενωμένο και δυνατό σίγουρα) και οι δικαιολογίες τελείωσαν.

Η απόλυτη τάση της εποχής, λοιπόν, που συνδυάζει με τον πιο άρτιο τρόπο την αγαπημένη -εντάξει, για εμάς τουλάχιστον-  έννοια των μπουζουκιών, με την ξεσηκωτική χροιά του clubbing, έχει εδραιωθεί για τα καλά στην νυχτερινή ζωή της πόλης και… ποιοι είμαστε εμείς για να την αρνηθούμε;

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι must προτάσεις της νυχτερινής πρωτεύουσας και τα μαγαζιά που θα χριστούν για ακόμα μια χρονιά ως τα απόλυτα hotspot του χειμώνα.

BOX Athens 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Box Athens Live Stage Club (@boxathensofficial) στις

Πειραιώς 130 και Γκάζι είναι συνώνυμα ενός πράγματος.

Αναφερόμαστε σε ένα μαγαζί φαινόμενο που κυριολεκτικά ήρθε και συντάραξε τα νερά της της νυχτερινής διασκέδασης θέτοντας τις δικές του δομές στα βράδια μας. Και το όνομα αυτού BOX Athens, με το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας κατά πολλούς, Melisses, να κάνουν τα καλύτερα live performances της πόλης.

Tο Box Club Athens, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο meet point της Αθήνας, όντας ένας χώρος που συνεχώς ανακαινίζεται και εκσυγχρονίζεται με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό.

Το σημαντικότερο, όμως, κατόρθωμα του συγκεκριμένου χώρου, είναι πως άπαξ και πας μια φορά, καταργείται η έννοια πελάτης και μετατρέπεσαι αυτόματα σε θαμώνας, γιατί το BOX δεν είναι απλώς μια επιλογή για τη νυχτερινή σου διασκέδαση, το BOX είναι το στέκι όλης της πόλης.

Πειραιώς 130  

Το Box θα κάνει την πολυανεμενόμενη πρεμιέρα του, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

ACRO

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acro Live Official ????? (@acroliveofficial) στις

Παραμένουμε στην περιοχή του Κεραμικού, γιατί κακά τα ψέματα, είναι αναμφίβολα η Παραλιακή του χειμώνα και μεταφερόμαστε στην Ιερά Οδό 13 και στο φαντασμαγορικό Acro.

Το συγκεκριμένο μαγαζί, πήγε το live clubbing, ένα βήμα παρακάτω, με τον Γιώργο Σαμπάνη να αποδεικνύει σε κάθε live του, πως με τόσο ταλέντο συσσωρευμένο σε έναν άνθρωπο, όντως είναι «μυστήριο τρένο».

Στην ουσία το Acro, κατάφερε να ελιχθεί άψογα ανάμεσα σε ροκ, έντεχνα και pop στοιχεία, κερδίζοντας δικαίως μια κορυφαία θέση στα must μαγαζιά και αυτής της χειμερινής σεζόν. Bonus για αυτή την σεζόν, οι μοναδικές εμφανίσεις του star των ’80s & ’90s Κώστα Μπίγαλη, με το Acro να είναι επιεικώς κατάμεστο. 

Ιερά Οδός 13 

Το Acro club λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

AKANTHUS live (πρώην VOX) 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akanthus (@akanthus_club) στις

Ο χαμός που προκαλούσε ο Διονύσης Σχοινάς τα τελευταία χρόνια από την βόρεια μουσική στέγη του, 4711, είναι γνωστός.

Ο ίδιος λοιπόν για φέτος κατεβαίνει λίγο πιο κεντρικά και φέρνει τον χαμό αυτό στην Ιερά Οδό και στο Akanthus live, αναλλοίωτο.

Οι ιθύνοντες του μαγαζιού λοιπόν, έχουν επενδύσει σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά του Κεραμικού, με τα vibes να δυναμώνουν, τα ποτά να ρέουν και τον εξαιρετικό Διονύση Σχοινά να περνάει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.  

Ιερά Οδός 16 

Το Akanthus live λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο  

Ντύσου, κλείσε το Netflix και άδραξε τη νύχτα!