Sarah Jessica Parker: Πώς το απόλυτο fashion icon έκανε ένα σουτιέν να ξεπουλήσει

Μόνο μια SJP θα μπορούσε.
Sarah Jessica Parker: Πώς το απόλυτο fashion icon έκανε ένα σουτιέν να ξεπουλήσει

Της Σοφίας Ψύλλια

Την αγαπήσαμε ως τηλεοπτική και κινηματογραφική Carrie αλλά η Sarah Jessica Parker έχει εξέχουσα θέση στην καρδιά μας γι’ αυτό ακριβώς που είναι.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City και μέχρι σήμερα μας δίνει λόγους να την θαυμάζουμε.

Ένας από αυτούς είναι ότι μας δείχνει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και απόλυτα αισθησιακή σε κάθε ηλικία. Εκτός από ηθοποιός είναι παραγωγός αλλά και σχεδιάστρια μόδας κάτι που άλλωστε φαίνεται από τα καταπληκτικά outfits που συνεχώς επιλέγει.

Όσο και να μην πιστεύαμε ότι αυτό θα συνέβαινε ποτέ, όλες μας την είδαμε στις αφίσες των πολυκαταστημάτων να ποζάρει μέσα στα μαύρα εσώρουχά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Intimissimi (@intimissimiofficial) στις

Και ο λόγος αυτού;

Η γυναίκα που έβαλε για τα καλά την έννοια της κομψότητας στη ζωή μας γίνεται το πρόσωπο της μεγάλης αλυσίδας εσωρούχων «Intimissimi». Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το μαύρο σουτιέν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα». To statement αυτό μας βρίσκει όλες σύμφωνες, σωστά;

Φωτογραφίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης γεμάτη αυτοπεποίθηση για λογαριασμό της καμπάνιας έχοντας δηλώσει πως «αυτοπεποίθηση και ανασφάλεια είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός».

Όσο για τις πωλήσεις; Στα ύψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) στις

Αυτή είναι η Sarah Jessica Parker λοιπόν: Η γυναίκα που πρόσθεσε πολλά ακόμα μηδενικά στον λογαριασμό της φιγουράροντας στις μεγαλύτερες βιτρίνες του κόσμου. Και είναι έτοιμη να μας δείξει πολλά ακόμα.

Εμείς, πάντως, τα περιμένουμε με αγωνία!