Τι!
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 κουταλιές του γλυκού μέλι ή σιρόπι αγαύης
- ¼ του φλυτζανιού κακάο άγλυκο
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου
- ½ κουταλιά του γλυκού βανίλια
- Λίγο αλάτι
Πώς!
Τοποθετούμε το εσωτερικό του αβοκάντο στο μπλέντερ (χωρίς το κουκούτσι έτσι; ας το πούμε να είμαστε σίγουρες). Εκεί προσθέτουμε το μέλι ή το σιρόπι, την βανίλια, το κακάο και το γάλα αμυγδάλου και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν την υφής της mousse. Ε και είναι έτοιμο!!
Πρόταση για topping: Ό, τι έχεις και δεν έχεις… η συνταγή έχει 60 θερμίδες δηλαδή!!